ترلان کافه


+ سالاد شاورما (گوشت)

سلام دوستان عزیزم

نماز و روزه هاتون قبول باشه لبخند

امروز با یه سالاد عربی در خدمت شمام: سالاد شاورما!

این سالاد میتونه یه غذای کامل هم محسوب بشه و خلاصه این که خیلی مقوی و کامله! من طعمش رو هم دوس داشتم... امیدوارم شما هم بپسندید! لبخند


مواد لازم:

گوشت ........................................... 250 گرم

پیاز ................................................. 1 عدد

سرکه .............................................. 4-5 ق غ

زیره و پاپریکا ...................................... به میزان لازم

آبلیمو .............................................. 2 ق غ

نمک و فلفل و ادویه ............................ به میزان لازم

کاهو ............................................... نصف یک بوته

خیار شور ......................................... 3-4 عدد

گوجه فرنگی ...................................... 1 عدد

سماق .............................................. 1 ق غ

مواد لازم برای سس:

ماست ............................................... یک سوم لیوان

ارده ................................................... 2 ق غ

سیر .................................................. 1 حبه

سرکه سفید ....................................... 2 ق غ

آبلیمو ................................................. 4-5 ق غ

نمک و فلفل سیاه ................................. به میزان لازم

نعناع و جعفری ...................................... برای تزیین

نان لبنانی بریده شده و سرخ شده ............ برای تزیین

طرز تهیه:

گوشت رو به صورت انگشتی به ضخامت 1 سانتیمتر ببرید.

قطعات گوشت رو با سرکه، زیره و پاپریکا مخلوط کنید و بذارید حدود نیم ساعت تو یخچال مزه دار شه. می تونید از ادویه های دلخواه دیگه هم برای برطرف کردن بوی گوشت استفاده کنید.

کمی روغن زیتون تو ماهیتابه نچسب بریزید و گوشت ها رو روی حرارت بالا مرتب هم بزنید تا آبش کشیده شه.

پیاز رو خلالی کنید و نصفش رو به گوشت اضافه کنید.

کمی که پیاز تفت داده شد، در ماهیتابه رو بذارید تا مطمئن شید گوشت پخته.

تو این فاصله مواد سس رو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

کاهو رو ریز خرد کنید و توی ظرف بریزید. روی کاهو هم قطعاتی از گوجه فرنگی قرار بدید. (یه مقدار از گوجه فرنگی رو برای تزیین کنار بذارید)

بعد خیارشورها رو حلقه حلقه کنید و به همراه پیازهای باقیمونده بریزید روی سالاد.

نون لبنانی (نون پیتا) رو به صورت سه گوش ببرید و تو روغن سرخ کنید و اطراف سالاد بچینید.

گوشت که پخته شد روی سالاد بریزید...

... و روی اون رو با سس بپوشونید.

نهایتاَ روی سالاد رو با کمی نعناع و جعفری و گوجه فرنگی تزیین کنید.

سالاد خوشمزه ایه... امیدوارم دوس داشته باشید.

همین سالاد رو می تونید با فیله مرغ درست کنید.

نوش جان! قلب  

منبع: مطبخ منال العالم

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:٢۱ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/٥/٢۱
دسته بندی: سالاد و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()