ترلان کافه


+ کوکیز موزی

یکی از خوراکی هایی که با چای عصرونه خیلی می چسبه، کوکیزه.

کوکیز یه جور شیرینیه، یه جور کلوچه ظریف و سبک، یه جور بیسکویت... ولی در نهایت ترجیح می دم همون "کوکیز" رو به کار ببرم! چون بالاخره یه فرقایی با بیسکویت داره. اونایی که با کوکیز آشنایی ندارن، یه بار که درست کنن متوجه حرفام میشن! لبخند

 کوکیزها انواع مختلفی دارن. میشه توش چیپس شکلاتی ریخت یا اسمارتیس. اینجا کوکیز موزی رو بهتون آموزش می دم و به زودی کوکیز شکلاتی رو! 

کوکیز موزی


مواد لازم:

آرد شماره ١ .................................... ١ لیوان

آرد شماره ٢ .................................... نصف لیوان

نمک .............................................. ١ ق چ

جوش شیرین .................................. نصف ق چ

تخم مرغ بزرگ ................................. ١ عدد

جو پرک شده ................................... ١ لیوان

چیپس شکلاتی ............................... یک چهارم لیوان

کره نرم شده ................................... سه چهارم لیوان

شکر معمولی (سفید) ..................... نصف لیوان

شکر قهوه ای ................................ نصف لیوان

وانیل ........................................... یک و نصف ق چ

موز له شده .................................. نصف لیوان (تقریباً یک عدد موز بزرگ)

گردو خرد شده .............................. نصف لیوان

طرز تهیه:

آرد، نمک و جوش شیرین رو با هم ترکیب کنید. شکر و کره رو با همزن اونقدر بزنید که پف کنه. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کنید و بازم هم بزنید.

شکر+کره+تخم مرغ+وانیل

 موز رو اضافه کنید و بعد مخلوط آرد رو هم بریزید تو مایه تون و هم بزنید. در آخر جو پرک شده، چیپس شکلاتی و گردو رو هم اضافه کنید.

مایه آماده

از مایه گلوله هایی به اندازه ١ ق م بردارید و به فاصله ٢ اینچ از هم تو سینی فر بچینید. کوکیزها رو تو فری که از قبل با حرارت ١٨٠ درجه گرم کردید، به مدت ١٣-١٢ دقیقه بپزید.

کوکیزها قبل از رفتن تو فر

کوکیز موزی

اول بذارید ۵ دقیقه خنک شن بعد از توی سینی در بیارید و بر روی توری به مدت لازم خنک کنید. این کوکیزها رو می تونید به مدت ٢ روز تو ظرف در بسته نگهداری کنید.

توجه: من خودم طبق این دستور، کوکیزها رو درست کردم ولی اون ها یه مقدار چسبنده شده بودن! انگار یه مقدار رطوبت داشتن، حتی پس از پخت! و من برای از بین بردن این حالت، اونها رو تو سینی گذاشتم و پنکه رو روشن کردم که بزنه بهشون و خشکشون کنه.... که همین اتفاقم افتاد! و خیلی خوب شدن. اینو نوشتم تا اگه یه وقت کوکیزهای شما هم همین طور شد، این کارو انجام بدین تا کوکیزهای بهتری داشته باشید! لبخند

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱:٥٦ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/٢/٤
دسته بندی: بیسکویت و شیرینی
    پيام هاي ديگران()