ترلان کافه


+ شیرینی لانه پرنده

سلام دوستان عزیزم

عید فطر داره از راه می رسه.... امسال هم ماه مبارک رمضان اومد و رفت... با همه خوبیاش... با همه سختیاش... با همه بی خوابیاش... حیف شد که رفت..... و اما ما، باز بی صبرانه منتظر رسیدن ماه رمضان بعدی می شینیم..... خدایا نماز و روزه های همه رو قبول کن و این توفیق رو به ما بده که خصلت های خوبی که تو این ماه کسب کردیم تا ماه رمضان سال آینده تو وجودمون حفظ کنیم.

برای عید امسال یه شیرینی خیـــــــــلی ساده دارم به اسم شیرینی لانه پرنده که عربیش میشه "عش البلبل"!! شیرینی خوشمزه ایه و فوق العاده ساده! فقط باید رشته کنافه رو داشته باشید که امیدوارم گیر بیارید چون نمی دونم چه چیزی رو بتونید جایگزینش کنید! اگه کنافه رو گیر آوردید دیگه بقیه ش کاری نداره. همونطور که خواهید دید میزان مواد هم دقیق نیس و همه چی چشمی اندازه گیری میشه ... مث سمبوسه شیرین!


مواد لازم:

رشته کنافه ............................... به میزان لازم

پسته خام درسته ........................ به میزان لازم

عسل ........................................ به میزان لازم

کره آب شده ............................... 40 گرم

طرز تهیه:

یه دسته از رشته های دراز کنافه رو بردارید...

... و دور انگشت اشاره بپیچید.

بعد فشار بدید تا شکل حلقه به خودش بگیره.

ممکنه یه کم شل بشه ولی خیلی مهم نیس. در حدی که شکلش رو حفظ کنه کافیه.حلقه ها رو توی سینی فر بچینید.

توی هر حلقه 3-4 عدد پسته خام قرار بدید و کره آب شده رو با قاشق بریزید روی رشته های کنافه.

فر رو با حرارت 180 درجه گرم کنید.

شیرینی ها رو بذارید تو فر به مدت تقریباً 15-20 دقیقه. تا حدی که زیر شیرینی ها کاملاً طلایی شه.

بعد از تو فر در بیارید و بلافاصله عسل یا شهد (شربت غلیظ آب و شکر) رو بریزید روی شیرینی ها.

شیرینی ها رو توی ظرف سرو بچینید و وقتی سرد شد میل بفرمایید!

 

نوش جان!

قلب عید سعید فطر رو پیشاپیش به همه شما دوستان عزیزم و خونواده های محترمتون تبریک میگم قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:٠٢ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٦/٧
دسته بندی: شیرینی و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()