ترلان کافه


+ باقلوای پنیر (مدل بقچه ای)

سلام دوستان عزیز

یکی دیگه از شیرینی هایی که تو ماه مبارک رمضان درست می کردم باقلوای پنیر بود که خیلی طرفدار داشت. شیرینی خیلی ساده و خوشمزه ایه! امروز با یه مدل جدید اون آشنا میشیم... مدل بقچه ای!! چون لبه هاش جمع میشه رو سرش!! (شاید هم بشه اسم دیگه ای بهش داد، مثلاَ مدل گل!!! چون یه کم هم شبیه گله!! اون دیگه به خودتون بستگی داره!! چشمک


مواد لازم:

خمیر فیلو

کره

پنیر خامه ای

عسل

از همه این مواد به مقدار لازم نیاز خواهید داشت.

طرز تهیه:

خمیر فیلو رو به شکل مربع های به اندازه تقریباً 10×10 سانت ببرید.

کره رو آب کنید و با برس روی هم خمیر یه مقدار بمالید.

هر 2 تا خمیر رو به شکل زیر روی هم بیارید.

از پنیر خامه ای به اندازه دلخواه وسط خمیر بذارید.

و بعد اون رو روی قالب کاپ کیک قرار بدید...

لبه های خمیر رو جمع کنید و باقلوا رو توی قالب کاپ کیک فشار بدید.

به این صورت همه رو آماده کنید.

نهایتاً یه کم دیگه از کره روی باقلواها بمالید و اونها رو بفرستید تو فر.

فر باید از یه ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم شده باشه.

وقتی طلایی شد از فر خارج کنید. حدود یه ربع تا 25 دقیقه...

بعد گرم گرم عسل و یا شهد (شربت غلیظ آب و شکر) بریزید روی باقلوا و فرصت بدید تا کاملاً این شربت رو جذب کنه و شیرین شه.

مقدار پنیر بستگی به ذائقه تون داره. من یه دونه کامل گذاشته بودم لای باقلوا، از افراد خونواده چندتاشون دوس داشتن چندتاشون نه!! این دیگه کاملاً سلیقه ایه.

امیدوارم دوس داشته باشید...

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۱٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/٦/٢٢
دسته بندی: شیرینی و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()