ترلان کافه


+ فیلو کاپ میگو

سلام دوستان عزیزم

من یه چند روزی هست که درگیر اسباب کشی هستم. آخه این یکی از نوع تاریخیشه!! هر چی میاریم... هر چی می بریم... هر چی جابجا می کنیم باز می بینیم 3-4 تا کارتن اینور اونور افتادن!‌ اونها رو هم میذاریم سر جاشون دوباره می مینیم 2-3 تا دیگه یه گوشه دیگه سر در آوردن!!!! خلاصه که ظاهراً خیال تموم شدن نداره!!!

من تو ماه رمضون خمیر فیلو گرفته بودم و مونده بودم باهاش چیکار کنم که یهو یاد یه رسیپی از شف طیبه عزیز افتادم! فیلو کاپ! که البته مایه ش رو خودم درست کردم و نهایتاً شد فیلو کاپ میگو!

فعلاَ این غذا رو از من داشته باشید... هیچ غذای جدیدی ندارم که بذارم!! دعا کنید زودتر کارا تموم شه و زندگی بیفته رو روال عادی... در اسرع وقت می پرم تو آشپزخونه و اون یه عالمه رسیپی خوشمزه که تو کتابم یا تو ذهنمه درست می کنم!!! چشمک


مواد لازم:

خمیر فیلو ............................................. به میزان لازم

پیاز ...................................................... 1 عدد

میگوی ریز ............................................. 300 گرم

قارچ ورقه شده ....................................... 200 گرم

سیر رنده شده ........................................ 1 عدد

زنجبیل رنده شده ................................... 1 ق غ

فلفل دلمه ای ........................................ نصف یک عدد

فلفل سبز تند ......................................... به اندازه دلخواه

گوجه فرنگی ........................................... یکی دو عدد

پنیر پیتزا ................................................ به میزان لازم

پیازچه خرد شده ...................................... به میزان لازم

نمک و فلفل و ادویه دلخواه ...................... به میزان لازم

طرز تهیه:

 پیاز رو خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. میگوها رو تمیز بشورید و پاک کنید و به پیاز اضافه کنید.

وقتی میگو تفت داده شده سیر و زنجبیل و فلفل سبز و نمک و ادویه دلخواه رو اضافه کنید.

 

قارچ ها رو به میگو اضافه کنید و روی حرارت بالا مرتب هم بزنید تا اونها هم تفت داده بشن و به آب نیفتن.

 

بعد فلفل دلمه ای رو خرد کنید و به مایه اضافه کنید.

 

حالا گوجه فرنگی رو خرد کنید و به مایه اضافه کنید و بذارید یه مقدار روی حرارت بمونه و مزه همه مواد به خورد هم بره.

خمیر فیلو رو به قطعات مربع شکل به ابعاد تقریباً 10×10 سانت ببرید. (البته سایزش به خودتون بستگی داره، هر چه بزرگتر باشه لبه های کاپ میاد بالاتر و به همون اندازه خوردنش هم سخت تر میشه.)

 

کمی کره آب شده روی هر خمیر بمالید.

قالب کاپ کیک رو بذارید دم دستتون.

 

3 ورقه خمیر رو بذارید روی هم. ضخامت کاپ به خودتون بستگی داره، می تونید از 2 تا یا 4 تا ورقه استفاده کنید.

و با هم فرو کنید تو قالب کاپ کیک ... وسط خمیر رو کف قالب جاسازی کنید و لبه های خمیر رو چین بدید.

 

 

 

فر رو از قبل با حرارت 200 درجه گرم کنید. 

قالب رو بذارید تو فر و حدود 5-6 دقیقه صبر کنید. مواظب باشید نسوزه، چون خیلی حساسه و ممکنه سریعاً بسوزه.

 

ببینید هر کاپ چه شکلی میشه!!

 

بعد توی کاپ ها رو با مایه میگو پر کنید.

 

یه مقدار هم پنیر پیتزا و بعدش یه کمی هم پیازچه خرد شده بپاشید روش.

 

این دفعه فقط گریل رو روشن کنید تا فقط روش یه کم حرارت ببینه و پنیر آب بشه. 4-5 دقیقه کافیه. مگر این که بخواهید پنیر برشته بشه، در اون صورت بیشتر بذارید. ولی توصیه نمی کنم چون اون وقت پیازچه می سوزه!

 

بعد با احتیاط کاپ ها رو از تو قالب بیارید بیرون و تو ظرف سرو بچینید!

 

غذای خیلی خوشمزه و خوش قیافه ایه!! به طوری که خواهر کوچیکه من که با میگو، قارچ و پنیر پیتزا مشکل داره یکی از اینا رو برداشت و تا تهش خورد!!!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:٢٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/٧/٩
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()