ترلان کافه


+ فتوش (Fattoush)

سلام دوستای عزیــــــــــــــــــــزم

نمیدونید چقدر دلم براتون تنگ شده بود!!! خیلی خوشحالم که دوباره این فرصت بهم دست داد که بیام پیشتون....

برای شروع و دست گرمی رفتم سراغ یه سالاد بی دردسر! اسم این سالاد فتوش هست (روی "ت" تشدید بذارید) و از سالادهای بسیار خوشمزه لبنانیه! خودم که خیـــــــلی دوس دارم، فکر کنم شما هم همین طور!!!


مواد لازم:

کاهو ........................................... 7-8 برگ

گوجه فرنگی ................................ 2 عدد

خیار ............................................. 2-3 عدد

تربچه .......................................... 4 عدد

پیاز .............................................. 1 عدد

پیازچه ........................................... 5 ساقه

فلفل دلمه ای ................................. 1 عدد (کوچیک)

روغن زیتون .................................... یک سوم پیمانه

آبلیموی تازه .................................... یک چهارم پیمانه

سرکه .............................................. 3 ق غ

سماق ............................................... 1 ق غ

نمک ................................................ به میزان لازم

نان لبنانی .......................................... 1 عدد (کوچیک)

طرز تهیه:

گوجه فرنگی، خیار و فلفل دلمه ای رو درشت خرد کنید. 

پیاز خلالی خرد کنید. پیازچه ها رو هم ریز کنید و به همراه کاهوی خرد شده به بقیه مواد اضافه کنید. 

تربچه ها رو به صورت ورقه های نازک ببرید و به سالاد اضافه کنید.

برای سس، روغن زیتون و سرکه و آبلیمو و نمک رو با هم مخلوط کنید و بریزید روی سالاد. سماق رو هم بپاشید روش و کاملاً همه مواد رو با هم مخلوط کنید. 

سالاد رو به ظرف سرو منتقل کنید. نهایتاً نون رو به قطعات کوچیک ببرید و تو روغن سرخ کنید و بپاشید روی سالاد و همون موقع سرو کنید. 

این سالاد باید درجا خورده بشه وگرنه نون ها نرم میشن و خیلی بد میشه!! 

بسیار سالاد خوشمزه ایه.... امیدوارم درست کنید و لذت ببرید!

نوش جان! قلب

چند تا نکته:

خیلی بهتره که از نون لبنانی (پیتا) استفاده کنید ولی اگه نداشتید می تونید نون لواش یا هر نون دیگه ای که دوس دارید استفاده کنید.

درشت خرد کردن سبزیجات تو این سالاد خیلی حیاتیه! همون اندازه که ریز خرد کردن گوجه و خیار و پیاز تو سالاد شیرازی اهمیت داره اینجا هم سبزیجات باید خیلی درشت خرد بشن (حتی اگه شده درشت تر از مال من!)

برای سس می تونید به دلخواه از آبلیمو یا سرکه استفاده کنید. من فقط آبلیمو زدم. تو بعضی از رستورانهای لبنانی دیدم که یه مقدار رب انار رقیق شده می ریزن توش که فوق العاده خوشمزش می کنه!

بعضی ها چند تا برگ نعنا هم درشت خرد می کنن و می ریزن تو سالاد. این هم یه روش سنتیه!

و نهایتاَ این که تو این مدتی که من نبودم واااااااااااااااااقعاَ به داشتن دوستای بامحبت و باوفایی مث شما بالیدم! واقعاَ نمی دونم چطور جواب محبت های تک تکتون رو بدم. این وسط چند تا کامنت آزاردهنده هم داشتم ولی درجا پاک کردم. دلم نمیخواد کسی با خوندن وبلاگ من و کامنتهایی که توشه حس بدی پیدا کنه. نمی دونم چرا همچین چیزایی نوشته بودن ولی محبت اکثریت رو که می دیدم خیلی به خودم امیدوارم شدم و هر کامنتی منو یه قدم برای به روز رسانی وبلاگم جلوتر می برد!!

برام دعا کنید کارام به خوبی پیش بره و تا عید نوروز برای عروسی آماده بشم.... همتونو دوس دارم..... حس می کنم جدیداَ بهتر می تونم زمان رو مدیریت کنم. این باعث میشه خوشبینانه تر نگاه کنم و بتونم قول بدم بیشتر آپ می کنم!! دعا کنید.... مرسی دوستای نازنینم! قلب 

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٥۳ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/۱٠/٦
دسته بندی: سالاد و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()