ترلان کافه


+ پیراشکی سوسیس

سلام عزیزان من!

بعد از یه سالاد خوش طعم حالا نوبت می رسه به یه پیراشکی خوشمزه!! خمیرش همون خمیر همیشگیه که توش رو با مایه مشابه سوسیس بندری پر کردم. امیدوارم شما هم بپسندید!


خمیر

مواد لازم:

آرد سفید .......................................... دو و نیم پیمانه

بکینگ پودر ....................................... 1 ق غ

خمیر مایه .......................................... 1 ق غ

ماست ................................................ نصف پیمانه

شیر ................................................... نصف پیمانه

روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه

نمک ................................................. نصف ق چ

شکر ................................................... 3 ق غ

طرز تهیه:

ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از 2 دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً 10 دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه. ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی تا جایی که میتونید آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

مواد میانی

مواد لازم:

پیاز .................................................. 1 عدد

سوسیس ......................................... 4-5 عدد

گوجه فرنگی ..................................... 3 عدد

فلفل سبز ......................................... 1 عدد (اگه خواستید کمتر تند بشه نصف بریزید)

رب گوجه فرنگی ................................ 1 ق غ

نمک و فلفل سیاه .............................. به میزان لازم

طرز تهیه:

سوسیس ها رو به قطعات ریز خرد کنید.

پیازها رو نگینی خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. سوسیس ها رو به پیاز اضافه کنید و بذارید یه مقدار روی حرارت بمونه تا سرخ بشه.

گوجه فرنگی ها رو پوست بکنید و ریز خرد کنید و وقتی سوسیس آماده شد به ماهیتابه اضافه کنید.

وقتی گوجه فرنگی نرم شد، فلفل سبز خرد شده و رب گوجه رو به همراه ادویه بریزید روی مایه و هم بزنید.

اونقدر باید روی حرارت بمونه تا به غلظت لازم برسه.

من کمی هم سیر و زنجبیل بهش اضافه کردم تا خوش عطرتر بشه.

حالا مایه میانی آماده است.

از خمیر یه مقدار بردارید و با وردنه به ضخامت تقریباً نیم سانت باز کنید. با یه کاتر دایره شکل یا دهانه کاسه قالب رو به شکل دایره به قطر تقریباً 10 سانت برش بزنید...

 ... و از مایه به اندازه 1 ق غ وسط خمیر بذارید.

اطراف خمیر رو طوری روی هم بیارید که به شکل یه مربع میان باز بشه. درزها رو حسابی به هم سفت کنید تا در حین پخت باز نشه. بعضی از پیراشکی های من تو حرارت باز شدن!

اونقدر درزها رو محکم کنید تا پس از پخت هم همین شکلی باقی بمونه!

اگه دوس داشتین می تونید آخر سر یه کم زرده تخم مرغ رو با شیر قاطی کنید و با برس بمالید روی پیراشکی ها.

پیراشکی ها رو توی سینی فر بچینید.

فر باید از قبل با حرارت 180 درجه گرم شده باشه. پیراشکی ها رو توی فر تا زمانی که حسابی پف کنن و زیرشون طلایی بشه بپزید. حدود 25 دقیقه زمان می بره.

با این مقدار مواد حدود 8-10 تا پیراشکی به دست میاد.

امیدوارم بپسندید. نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٢٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٠/۱٠/۱٤
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()