ترلان کافه


+ کیک توت فرنگی

سلام دوستان عزیزم

خوشحالم که یک بار دیگه این فرصت بهم دست داد تا باهاتون باشم و خوشحالترم که به مناسبت "روز ولنتاین" دارم یه کیک خوشمزه آموزش میدم!

این روز قشنگ رو به همتون تبریک میگم!

دوستان گلم.... این چند روز نتونستم خدمت برسم و با کارهای جدید به خونه هاتون بیام... فوق العاده سرم شلوغه، اگه خدا بخواد همین پنجشنبه مراسم عروسیمون برگزار میشه... همینجا از شما دوستان همیشگی دعوت می کنم در جشن ساده مون شرکت کنید و من و زندگیمو از دعاهای خیر و پاکتون محروم نکنید....

عید نوروز رو هم به همه شما عزیزان تبریک میگم... انشالله سالی سرشار از سلامتی و پاکی و محبت داشته باشید.....

برای همتون آرزوی موفقیت و تندرستی می کنم.... دوستون دارم... عیدتون مبارک! قلب

به امید دیدار هر چه سریعتر!!!


مواد لازم:

برای کیک:

تخم مرغ درشت .................................. 5 عدد

شکر .................................................. 1 لیوان سرخالی

وانیل .................................................. نوک ق چ

روغن مایع ........................................... یک چهارم لیوان

آرد سفید ............................................. 1 لیوان

برای کرم پاتیسی یر:

تخم مرغ .............................................. 1 عدد

آرد سفید .............................................. 1 ق غ سرپر

شکر ..................................................... یک چهارم لیوان

شیر ..................................................... 1 لیوان

وانیل .................................................... نوک ق چ

خامه .................................................... 3 ق غ

برای تزیین:

خامه فرم گرفته ........................................ حدود 1 الی یک و نیم لیوان

توت فرنگی .............................................. 250 گرم

ژله توت فرنگی ......................................... 1 بسته

طرز تهیه کیک:

تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو با هم به مدت 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید.

اونقدر هم بزنید تا کاملاَ پفکی بشه.

روغن رو اضافه کنید و یه دور هم بزنید. بعد آرد رو الک کنید و به آرومی در 2-3 نوبت فولد کنید. (به هیچ وجه هم نزنید وگرنه همه پف کیک می خوابه. ترجیحاً به همون روش انگشتان باز که تو پست کیک شطرنجی توضیح دادم عمل کنید)

مایه رو تو قالب کم عمق (مثل قالب تارت) بریزید. 

فر باید از قبل با درجه 180 گرم شده باشه. قالب رو بذارید تو فر و حدود 25 دقیقه بهش زمان بدید. هر وقت خلال دندونی که تو کیک فرو کردید تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته.

تو فاصله ای که کیک داره می پزه کرم پاتی سی یر رو درست کنید.

طرز تهیه کرم پاتی سی یر:

تخم مرغ، وانیل، شکر و آرد رو با هم مخلوط کنید و شیر رو اضافه کنید. روی حرارت ملایم بذارید و مرتب هم بزنید. وقتی به غلظت لازم رسید (شبیه کرم کاسترد باید بشه) از روی حرارت بردارید و خامه رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید. بعد کرم رو بذارید توی یخچال تا سردتر و سفت تر بشه.

حالا برای تزیین کیک، اول از روی کیک به شکل قلب بردارید. 

می تونید تو این مرحله کیک رو به ظرف سرو منتقل کنید. بعد با یه چاقوی تیز توی قسمت قلبی شکل رو به آرومی خالی کنید ولی مواظب باشید به کف کیک نخورید. 

حالا این قسمت رو با کرم پاتی سی یر پر کنید. 

توت فرنگی ها رو به شکل دلخواه (تیکه تیکه ای یا ورقه ورقه) ببرید و روی کرم بچینید. 

یک بسته ژله توت فرنگی رو تو نصف لیوان آب جوش هم بزنید. وقتی کاملاَ شفاف شد (اگه لازم شد برای شفافیت بیشتر روی بخار آب جوش هم بزنید) نصف لیوان آب خیلی سرد اضافه کنید. ظرف ژله رو تو ظرف یخ قرار بدید و مرتب هم بزنید تا به غلظت سفیده تخم مرغ بشه. بعد به آرومی و با قاشق روی توت فرنگی ها بریزید.

(اصرار نداشته باشید همه ژله رو استفاده کنید. به اندازه نیاز بمالید روی توت فرنگی ها و بقیه ش رو به صورت ژله خالی استفاده کنید!)

نهایتاَ اطراف توت فرنگی ها رو تا لبه کیک با شکوفه های خامه فرم گرفته پر کنید.  بعد کیک رو بذارید تو یخچال تا سرد بشه و ژله کاملاَ ببنده.

این کیک به دلیل داشتن کرم پاتی سی یر، خامه، توت فرنگی و ژله خیلی خیلی خوشمزه میشه. 

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید و در کنار عزیزانی که دوستشون دارید نوش جان کنید. 

ماچ ولنتاین مبارک! ماچ

نویسنده: ترلان ; ساعت ۳:٠۳ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱۱/٢٥
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()