ترلان کافه


+ کیک پنیر با رویه ورمیشل و شیرعسلی

سلام دوستان عزیزم

چقدر خوشحالم که کارام یه مقدار سبک تر شدن و من تونستم بالاخره پس از مدتها یه کیک درست کنم!! الان حدود 2-3 هفته س که به یه خونه جدید نقل مکان کردم و هر روز و هر شب در حال ور رفتن با اسباب و اثاثیه اونجا که به امید خدا بالاخره همه چی سر جاش قرار بگیره و من به آرامش برسم! البته این راه هنوز ادامه داره و من تازه وسط مسطاشم!! ولی کلاً میشه گفت کارهای اصلی انجام شده و در حال حاضر فقط درگیر خرده کاریها هستم!

از ته دل امیدوارم پر انرژی تر از همیشه به وبلاگم برگردم و از خوندن کامنت های محبت آمیزتون سرشار از طراوت و سعادت بشم! برای بازگشت به دنیای وبلاگ نویسیم، با یه کیک ساده و بی دردسر شروع می کنیم!


مواد لازم:

تخم مرغ درشت .................................... 4 عدد

آرد سفید .............................................. 1 لیوان سرپر

وانیل .................................................... نصف ق چ

پنیر خامه ای .......................................... 4 عدد

روغن مایع ............................................. یک لیوان

بکینگ پودر ............................................ 1 ق غ

شکر دونه ریز ......................................... یک لیوان سرخالی

شیر عسلی .......................................... 200 گرم

ورمیشل ............................................... به مقدار لازم

طرز تهیه:

فر رو با حرارت 180 درجه گرم کنید.

نکته: لیوانی که باهاش مواد رو اندازه گیری کردم از این لیوان های معمولی دسته دار بود.

ورمیشلی که برای روی این کیک به کار میره رشته ورمیشل پاکستانی هست. همونی که تو ایران هم به وفور پیدا میشه و خیلی خشک و نازکه!

حالا میریم سراغ درست کردن کیک:

تخم مرغ، شکر، آرد، روغن، وانیل و بکینگ پودر رو با همزن بزنید... (من اون موقعی که این کیک رو درست کردم هنوز همزن برقی نداشتم، کار با ویسک خیلی سخته!!)

بیش از حد هم نزنید تا پف کیک نخوابه.

(این دستوری که اینجا نوشتم و خودم بر اساس اون عمل کردم زدن تخم مرغ و آرد و همه چی با هم بود ولی من شخصاَ فکر می کنم بهتر باشه برای پف کردن بیشتر کیک، اول تخم مرغ و شکر رو بزنیم بعد روغن رو اضافه کنیم و آخر سر آرد رو بریزیم!! اتفافاَ یک بار هم این روش رو به کار بردم و خیلی راضی بودم!!)

و وقتی مخلوط شد پنیر خامه ای رو اضافه کنید و مجدد کمی هم بزنید.

پنیر به طور کامل تو مایه حل نمیشه بلکه یه مقدار گلوله گلوله میشه که اشکالی نداره، تو حرارت آب میشه. 

کف و دیواره قالب رو چرب کنید و مایه رو توی قالب بریزید.

رشته های ورمیشل رو خرد کنید و روی مایه کیک بپاشید.

شیر عسلی رو هم به آرومی همه جای کیک بریزید. میزان شیر عسلی به ذائقه تون بستگی داره. من 200 گرم ریختم که به نظرم خوب بود.

قالب رو تو فر بذارید و حدود 40 دقیقه صبر کنید. هر وقت تستر تمیز از تو کیک بیرون اومد یعنی کیک آماده شده. این اولین کیکی بود که با این فر درست کردم و چون هنوز باهاش آشنا نبودم یه مقدار کیکم زیادی تو فر موند و کمی سوخت! 

این هم کیکی که پس از خنک شدن از تو قالب در آوردم.

اگه لازم بود‌ برای برشته شدن ورمیشل روی کیک، برای مدت کوتاهی (حدود 3-4 دقیقه) گریل رو روشن کنید و مواظب باشید ورمیشل نسوزه.

این یه کیک بسیار ساده و در عین حال خوشمزه س. مخصوصاً برای بعد از ظهرهای کشدار تابستون با یه استکان چای تازه دم خیــــــــــــــلی می چسبه!

توجه!! من چند روز پس از این کیک، یکی دیگه درست کردم با این تفاوت که روش کار رو یه مقدار تغییر دادم و همون طور که بهتون گفتم اول تخم مرغ و شکر رو حسابی با همزن برقی زدم بعد روغن رو اضافه کردم و آخر سر آرد رو!! پس از آرد هم پنیر رو اضافه کردم. نتیجه از قبل بهتر شد!! عکس اول پست رو هم عوض کردم و از کار جدیدم عکس گذاشتم!! این هم یه نمای نزدیکه که ببینید چقدر بافت خوبی داشت! این دفعه خیلی هم مواظب بودم که نسوزه!!! چشمک

از محبت همه دوستان عزیزی که تو این مدت مرتب احوال منو می پرسیدن خالصانه تشکر می کنم ماچ

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:٠٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/۳/٧
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()