ترلان کافه


+ رولت هل و لیمو

سلام دوستان عزیزم... خوبید؟؟ خوشید؟؟ هنوز که روزه نبردتتون؟؟!! چشمک روی من یکی که کم کم داره اثر می کنه!!! خنده

امیدوارم هر چی دوس دارین تو ماه مبارک رمضان از خدا بگیرید.... اگه یه وقت یادتون بود منو هم از دعای خیرتون بی بهره نذارید.... ممنون ماچ


مواد لازم:

"خمیر"

خمیر مایه ............................................... 2 و یک چهارم ق چ

آب گرم ................................................... یک چهارم پیمانه

ماست .................................................... یک دوم پیمانه

شکر دانه ریز ............................................ یک سوم پیمانه

کره ذوب شده ........................................... یک چهارم پیمانه

وانیل ....................................................... 1 ق چ

نمک ....................................................... سه چهارم ق چ

تخم مرغ درشت ....................................... 1 عدد

آرد سفید ................................................. 2 و یک سوم پیمانه (300 گرم)

 

"مواد میانی رولت"

شکر قهوه ای ............................................ نصف پیمانه

رنده پوست لیمو ترش .................................. 1 ق غ

پودر هل ..................................................... سه چهارم ق چ

کره نرم شده .............................................. 2 ق غ

بادام خرد شده ............................................ مقداری

 

"سس"

خاکه قند ..................................................... یک چهارم پیمانه

آب لیمو ....................................................... 1 ق غ

طرز تهیه:

من برای اندازه گیری مواد این رسیپی از قاشق ها و پیمانه های استاندارد استفاده کردم.

آب گرم رو تو کاسه بریزید و خمیر مایه رو به اون اضافه کنید. 5 دقیقه صبر کنید تا پف کنه و عمل بیاد. اگه از خمیر مایه فوری استفاده می کنید این مرحله حذف میشه و به جاش خمیر مایه فوری رو مستقیماً با آرد قاطی کنید و آب گرم رو هم با ماست مخلوط کنید.

ماست، شکر، وانیل، کره، نمک و تخم مرغ رو  توی کاسه بزرگی بریزید.

خوب مخلوط کنید...

خمیر مایه و آب رو به این مایه اضافه کنید و هم بزنید. 2 پیمانه آرد رو اضافه کنید و ورز بدید.

ابتدا خمیر خیلی چسبناکه. کم کم و هر سری 1 ق غ از باقیمونده آرد رو به خمیر اضافه کنید و مرتب به مدت 8 دقیقه ورز بدید. ممکنه کمی از آرد اضافه بیاد. انتظار نداشته باشید چسبندگی کاملاً از بین بره ولی باید اونقدری آرد اضافه کنید که چسبندگی خمیر خیلی کم بشه و بتونید تو دستتون جمعش کنید.

خمیر رو تو کاسه چرب شده قرار بدید و روش رو بپوشونید و بذارید حدود 1 ساعت بمونه تا ور بیاد.

شکر قهوه ای، رنده پوست لیمو ترش و پودر هل رو با هم مخلوط کنید.

سطح کار رو آردپاشی کنید. خمیر رو به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید. (از هر قسمت 12 تا رولت به دست میاد)

خمیر رو با وردنه به شکل مستطیلی با ابعاد 30×25 سانت باز کنید.

نصف کره آب شده (1 ق غ) رو با برس روی خمیر بمالید. نصف مایه میانی رو به همراه کمی بادام خرد شده روی خمیر بپاشید.

از ضلع بزرگتر شروع به رول کردن خمیر کنید تا برسید به آخرش.

درزش رو با کمی فشار بچسبونید تا باز نشه.

با یه چاقوی تیز یا با استفاده از نخ، رول رو به 12 قسمت مساوی ببرید. همین کار رو با نصف دیگه خمیر تکرار کنید.

رولت ها رو توی سینی فر لبه دار به ابعاد 33×22 سانت بچینید. (البته قالب من کمی کوچیکتر بود و 20 تا رولت رو گرفت)

اگه قالبتون نچسب نیست کمی کفش رو چرب کنید.

فر رو با حرارت 180 درجه گرم کنید.

روی رولت ها رو با پارچه بپوشونید و حدود نیم ساعت صبر کنید تا دوباره ور بیاد و حجمش 2 برابر بشه.

بعد از این مدت پارچه رو از روی رولت ها بردارید و قالبتون رو توی فر بذارید و حدود 25 دقیقه زمان بدید تا کاملاً بپزن.

برای تهیه سس، خاکه قند و آبلیمو رو با هم مخلوط کنید و خیلی خوب هم بزنید.

بعد در حالیکه رولت ها گرم هستن با قاشق بریزید روی رولت ها!

رولت خوشمزه و خوش طعمیه.... امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

 

من این رولت ها رو چند روز پیش برای شیرینی سفره افطار درست کردم و بردم خونه مادرم! فکر می کردم چون این رولت یه مقدار مزه ترش داره احتمالاَ مورد استقبال اعضای خونواده ام واقع نشه ولی بر خلاف تصورم همه خیلی خوششون اومد و همش خورده شد!!! امیدوارم شما هم بپسندید!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٤٧ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/٥/۱٠
دسته بندی: شیرینی
    پيام هاي ديگران()