ترلان کافه


+ نان پنیر چدار و شوید

سلام دوستان عزیز و روزه دارم!

با آرزوی قبولی نماز و روزه هاتون، در روزهای آخر ماه مبارک رمضان این نون خوشمزه و پرخاصیت رو تقدیم همه شما دوستان عزیزم می کنم!


مواد لازم:

آرد سفید ..................................... 1 لیوان

تخم مرغ ...................................... 1 عدد

خامه ........................................... یک چهارم لیوان

کره ............................................. 80 گرم

بکنیگ پودر ................................... 1 ق چ

پنیر چدار ...................................... 60 گرم

شوید خرد شده ............................ یک چهارم لیوان

نمک ........................................... به میزان لازم

طرز تهیه:

فر رو با حرارت 170 درجه روشن کنید.

آرد، بکنیگ پودر و نمک رو تو غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید. کره رو به قطعات کوچیک ببرید و به آرد اضافه کنید. دقت کنید که کره حتماً باید سرد باشه.

پس از مخلوط کردن به این شکل در میاد:

تخم مرغ و خامه رو تو کاسه ای با هم بزنید و همینطور که غذاساز روشنه به آرومی این مخلوط رو به غذاساز اضافه کنید.

پنیر چدار رو رنده کنید و با شوید و 1 قاشق آرد مخلوط کنید.

حالا پنیر و شوید رو هم به غذاساز اضافه کنید. خمیر چسبناکی به دست میاد. 

سطح کار رو آردپاشی کنید و خمیر رو از غذاساز به سطح کار منتقل کنید.

خمیر رو به ضخامت تقریباً 1 سانت باز کنید... 

و به شکل دلخواه ببرید. 

قطعات خمیر رو توی ظرف فر بچینید و روی اون ها رو با کمی زرده تخم مرغ و شیر برس کنید و بذارید تو فر.

حدود 20 دقیقه صبر کنید. آخر سر هم تقریباً 4-5 دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی نون ها هم طلایی بشه. 

اسنک خوب و سالمیه و اتفاقاً برای سفره افطار و یا عصرونه هم خیلی مناسبه.

یه طعم جدید و خاص (به خاطر شوید) داره که مطمئنم دوس خواهید داشت. 

بافتش هم یه چیزی بین نرمی نون و خشکی بیسکویت هست. 

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٤٦ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/٥/٢٥
دسته بندی: منوی جانبی و نان
    پيام هاي ديگران()