ترلان کافه


+ پیراشکی تُست

سلام دوستان عزیزم

این هم یه پیراشکی خیلی خیلی خوشمزه برای اونایی که از خمیر درست کردن می ترسن!!


مواد لازم:

نان تست ................................................. به میزان لازم

پنیر لیوانی یا سس مایونز ............................ یه میزان لازم

فیله مرغ ................................................... 1 عدد

پیاز .......................................................... 1 عدد

سیر ......................................................... 1-2 حبه

فلفل دلمه ای ............................................ نصف یک عدد

قارچ ......................................................... 200 گرم

پیازچه، جعفری و گشنیز ............................... از هر کدام 1-2 ق غ

تخم مرغ و پودر سوخاری برای کاور کردن .......... به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز و سیر رو خیلی ریز خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. فیله مرغ رو به قطعات خیلی کوچیک ببرید و به پیاز اضافه کنید. ادویه دلخواه رو هم اضافه کنید.

قارچ رو خرد کنید و به مرغ اضافه کنید و مرتب روی حرارت بالا هم بزنید تا آب قارچ کشیده بشه. بعد فلفل دلمه ای رو هم ریز خرد کنید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید بمونه تا کاملاَ نرم بشه. آخر سر پیازچه، جعفری و گشنیز (یا هر سبزی دیگه ای که دوس دارید) رو اضافه کنید.

البته این فیلینگی که اینجا گفتم فقط یکی از دهها فیلینگی هست که میتونید برای این پیراشکی استفاده کنید. شما میتونید توی این پیراشکی ها رو با مایه ماکارونی یا سوسیس یا هر چی که دوس دارید پر کنید.

برای این مدل پیراشکی به نون تست نیاز داریم. دقت کنید که نون حتماَ باید تازه تازه باشه وگرنه اگه یه ذره هم بیات باشه موقع کار کردن پاره میشه.

نون رو با وردنه له کنید تا حالت سوراخ سوراخیش رو تا اونجا که میشه از دست بده. 

بعد با کاتر به شکل دایره قالب بزنید (اضافات نون رو میتونید جمع کنید و بذارید خشک بشه و پس از پودر کردن به عنوان پودر سوخاری استفاده کنید!)

کمی پنیر لیوانی یا سس مایونز به سطح نون بمالید. اطراف نون حتماَ‌ باید آغشته به پنیر بشه تا بعد بتونیم به راحتی دو لبه نون رو به هم بچسبونیم. 

 کمی از مایه مرغ وسط نون بذارید.

نون رو تا کنید تا به شکل نیم دایره در بیاد. زیاد فشار ندید چون ممکنه نون پاره بشه. همین به هم بچسبه کافیه.  (اصلاَ ضرورتی نداره از این قالب ها استفاده کنید. من چون به عنوان کاتر ازش استفاده کردم دیگه یه دفعه برای تا کردن هم گذاشتم پیشم باشه!!)

 به این شکل:

حالا پیراشکی ها رو اول تو تخم مرغ و بعد تو پودر سوخاری بغلطونید. سعی کنید تا اونجایی که ممکنه تخم مرغ کمتر به خورد نون بره.

میزان تخم مرغ و پودر سوخاری رو ننوشتم چون متغیره. اگه نون رو زیاد تو تخم مرغ نگه دارید مسلماَ تخم مرغ زیادی رو جذب می کنه و مرتب مجبور میشید تخم مرغ بشکنید. برای خود من 3 تا تخم مرغ مصرف شد تا حدود 14 تا پیراشکی کاور بشه. 

یه لایه نازک سوخاری باید اطراف پیراشکی رو بگیره. 

آخر سر پیراشکی ها رو تو روغن داغ سرخ کنید فقط مواظب باشید نسوزه چون لایه سوخاری خیلی زود رنگش تغییر می کنه. 

پس از سرخ کردن روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. 

توی ماه رمضان چند بار درست کردم و هر بار با استقبال بسیار شدیدی روبرو شد!! داخل پیراشکی ها رو هم با هر چی که دوس داشتین میتونید پر کنید.

پیراشکی های بسیار خوشمزه ایه... 

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۳٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/٦/۸
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()