ترلان کافه


+ خوراک ماهی و سیب زمینی

سلام دوستان عزیزم

خوراک ماهی و سیب زمینی که درست کردم در واقع برگرفته از Fish n Chips هست که یکی از رایج ترین غذاهای انگلیسیه.


مواد لازم:

فیله ماهی ........................................... 1 کیلو

پیاز ...................................................... 3 عدد

سیر ..................................................... 3 حبه

فلفل سبز .............................................. 1 عدد

آبلیمو ................................................... نصف استکان

روغن زیتون ............................................ نصف استکان

نمک و ادویه ........................................... به میزان لازم

 

(برای خمیر اطراف ماهی)

آرد سفید .............................................. یک و یک چهارم لیوان

نمک .................................................... 1 ق چ

ماء شعیر (دلستر لیمویی) ....................... یک و یک چهارم لیوان

تخم مرغ ............................................... 1 عدد

روغن .................................................... 1 ق غ

طرز تهیه:

قبل از هر چیز بگم که من از ماهی هامور استفاده کردم. این ماهی تو خلیج فارس زندگی می کنه و به نظر من از همه ماهی های دیگه خوشمزه تره. من شخصاً ماهی سالمون رو دوس ندارم چون خیلی چربه و بوی بدی هم میده ولی ماهی هامور واقعاً خوشمزه س و شدیداً بهتون توصیه می کنم استفاده کنید.

فیله ماهی رو به قطعات درشت ولی با ضخامت کم ببرید. سعی کنید ضخامت هر قطعه از 1 سانتیمتر کمتر بشه تا موقع پخت حسابی توش بپزه.

پیاز، سیر و فلفل سبز رو ریز خرد کنید و به همراه روغن زیتون و آبلیمو و نمک و ادویه (فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، زیره و پودر زنجبیل) یه سس خوشمزه درست کنید. قطعات ماهی رو توی سس بریزید و سعی کنید طوری ماهی توی سس بخوابه که سس به همه جای ماهی نفوذ کنه. حالا در ظرف رو ببندید و بذارید توی یخچال به مدت تقریباً 2-3 ساعت بمونه.

نیم ساعت قبل از پخت، خمیرتون رو درست کنید. (چون این خمیر به مدت نیم ساعت باید استراحت کنه)

برای درست کردن خمیر، زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید. آرد و نمک رو با هم مخلوط کنید و زرده، ماء شعیر و روغن رو وسط آرد بریزید...

 و با همزن (دستی یا برقی) هم بزنید.

 

روی کاسه رو بپوشونید و بذارید خمیر نیم ساعت استراحت کنه.

پس از نیم ساعت سفیده تخم مرغ رو جداگونه اونقدر بزنید تا کاملاً سفت بشه. 

بعد به آرومی توی مایه بریزید و با قاشق یا کاردک هم بزنید.

ماهی رو از یخچال در بیارید. اضافات سس رو از روی فیله ها بردارید. دونه دونه ماهی ها رو اول تو کمی آرد بزنید. (مقدارش رو بالا نگفتم ولی حدود 1 لیوان آرد برای این کار در نظر بگیرید)

بعد توی خمیر فرو کنید. موقع بیرون آوردن از خمیر، یه تکونی به ماهی بدید تا اضافات خمیر ازش گرفته بشه.

 

روغن که داغ شد ماهی ها رو توش سرخ کنید. هر سری 2-3 قطعه (بستگی به سایز ماهیتابه داره) رو توش سرخ کنید.

یه طرفش که برشته شد برگردونید تا اون طرفش هم سرخ بشه. تقریباً هر طرف 6-7 دقیقه میخواد. مواظب باشید نسوزه و در عین حال توش هم بپزه.

برای کنار ماهی هم میتونید کمی لوبیا سبز پخته و سیب زمینی بذارید.

من سیب زمینی ها رو به قطعات درشت بریدم و اونها رو تو کمی روغن زیتون و شوید تازه خرد شده غلطوندم ...

... و گذاشتم تو فر به مدت تقریباً 1 ساعت. یعنی تا زمانی که دیدم سیب زمینی ها حسابی پخته اند. آخر سر هم کمی گریل رو روشن کردم تا روی اونها هم طلایی بشه.

غذای کامل و خوشمزه ایه. امیدوارم درست کنید و میل بفرمایید!

با این مدل غذاها بچه ها هم بیشتر تشویق میشن ماهی بخورن!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۱٩ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/٦/۱٤
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()