ترلان کافه


+ پیراشکی گوشت

یک غذای جمع و جور... خوشمزه.... امکان خوردن تمیز و آسون.... با امکان تنوع بسیار... مناسب به عنوان پیش غذا و یا حتی غذا! ............. پیراشکی!

 پیراشکی گوشت


مواد لازم:

مواد لازم برای خمیر:

شیر ...................................... ٢۵٠ گرم

سیب زمینی آب پز .................. ٢ عدد

مایه خمیر .............................. ١ ق غ

آرد شماره ٢ ........................... ۶٠٠ گرم (یا تا حدی که خمیر به دست نچسبه)

نمک ..................................... کمی

روغن .................................... 1 استکان

تخم مرغ ............................... 1 عدد

شکر ..................................... 1 ق غ

مواد لازم برای مایه گوشتی:

گوشت چرخ شده .................. 500 گرم

پاپریکا ................................. 1 ق غ

فلفل دلمه ای ....................... 1 عدد

پیاز رنده شده ...................... 1 عدد

رب گوجه فرنگی ................... 1 ق غ

فلفل سبز ........................... ١ عدد

نخود فرنگی ......................... 1 لیوان

نمک و ادویه ......................... به مقدار لازم

پنیز پیتزای رنده شده ............ به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه خمیر، سیب زمینی ها رو پوست بکنید و رنده کنید. بعد آرد و بقیه مواد رو بهش اضافه کنید و اون قدر با دست ورز بدید که خمیر یکنواختی به دست بیاد. بعد روشو بپوشونید و اونو به مدت یک ساعت استراحت بدید تا حجمش ٢ برابر بشه.

خمیر قبل از ور آمدن خمیر قبل از استراحت

خمیر پس از ور آمدن خمیر پس از استراحت

برای تهیه مایه گوشتی هم پیاز رو تفت بدید و گوشت رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا سرخ شه. بعد فلفل دلمه ای خرد شده، رب گوجه فرنگی، قارچ (که جداگونه باید سرخ شده باشه) و نمک و ادویه و نخود فرنگی پخته شده رو بهش اضافه کنید. وقتی مایه تون کمی سرد شد، پنیر پیتزا رو هم به مایه تون اضافه کنید.

مایه گوشتی

میشه برای بستن پیراشکی ها از دست استفاده کرد ولی من اونقدر مهارت ندارم و پیراشکی هام یه دست در نمیاد. برای همین این کار رو با قالب انجام می دم. خیلی کار رو آسون و لذتبخش می کنه! لبخند (همین جا هم از داداش گلم که اینارو وقتی فقط ١٢-١٠ سالش بود - و الآن واسه خودش مردی شده - واسم خرید، تشکر می کنم! قلب)

قالب رو کمی چرب کنید.

یه مقدار از خمیر رو باز کنید و روی قالب بندازید. یه ق غ از مایه رو روی خمیر قرار بدید. 

قالب رو ببندید.

وقتی قالب رو بستید، اضافات خمیر رو از کناره های قالب جدا کنید. 

پیراشکی به شکل زیر به دست میاد. اونو با احتیاط از تو قالب دربیارید و توی سینی بذارید.

وقتی همه پیراشکی ها رو بستید، اونها رو توی سینی فر که کمی چرب شده بچینید بعد یه عدد زرده تخم مرغ رو با ١ قاشق شیر هم بزنید و با برس روی پیراشکی ها بمالید. نهایتاً یه مقدار هم سیاه دانه یا کنجد یا رازیانه روی پیراشکی ها بپاشید.

پیراشکی ها رو به مدت ٢٠ دقیقه توی فر ١۶٠ درجه حرارت بدید. ۵ دقیقه آخر گریل رو روشن کنید که روی پیراشکی ها هم طلایی بشه.

من فکر می کنم یکی از دلایل خوشمزگی این پیراشکی، استفاده از سیب زمینی تو خمیرشه که باعث می شه این خمیر با بقیه خمیرا فرق کنه!

نویسنده: ترلان ; ساعت ٢:۱٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/٢/٤
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()