ترلان کافه


+ سالاد لوبیا چشم بلبلی

سلام دوستان عزیزم....

چند وقتیه زدم تو کار غذاهای رژیمی و انواع سالاد! یعنی دو نفری تصمیم گرفتیم به جای خوردن پلو و پیتزا و کتلت و این جور غذاهای خوشمزه و پرکالری رو بیاریم به سمت غذاهای کم کالری مث سوپ های سبک و سالاد و میوه و سبزیجات! البته من کمتر رعایت می کنم ولی احساس می کنم همینش هم یه تحول خوب و بزرگه تو رژیم غذاییم! البته سعی می کنم تا میتونم تنوع بدم به کارام تا یه وقت دلزده نشیم و رژیم رو رها نکنیم! تو این راه هر مدل سالادی که به نظرم سالم و خوشمزه بیاد امتحان می کنم. یکی از سالادهایی که مخصوصاً همسری خیلی خوشش اومده و میگه هر روز سه وعده از این سالاد بخوریم سالاد لوبیا چشم بلبلی هست که هم ارزش غذایی بالایی داره هم خیلی خوشمزه س!


مواد لازم:

لوبیا چشم بلبلی ......................... 1 لیوان

گوجه فرنگی ................................ 2 عدد

خیار ........................................... 3 عدد

فلفل دلمه ای ............................... 1 عدد

پیاز ............................................. 1 عدد

جعفری خرد شده .......................... یک سوم لیوان

سماق ......................................... 1 ق م

لیمو ............................................ 1 عدد

روغن زیتون ................................... 2-3 ق غ

نمک ............................................. به میزان لازم

طرز تهیه:

لوبیا رو چند ساعت بذارید تو آب خیس بخوره. من معمولاً شب میذارم و فرداش که از سر کار برگشتم خونه از تو آب در میارم و میذارم بپزه.

لوبیا رو با یک حبه سیر و یه عدد برگ بو بذارید بپزه. وقتی کاملاً پخت تو آبکش بریزید و آبش که رفت بذارید تو یخچال تا خنک بشه.

گوجه فرنگی، خیار و فلفل دلمه ای رو ریز خرد کنید. پیاز رو به صورت خلالی خرد کنید. همه اینها رو با هم مخلوط کنید.

لوبیا و جعفری رو هم بهش اضافه کنید.

آب لیمو رو بگیرید و با روغن زیتون و نمک مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و حسابی هم بزنید.

من معمولاً حدود 1 ق غ پودر سبوس برنج هم به سالادهایی که درست می کنم اضافه می کنم تا ارزش غذاییش بیشتر بشه. اضافه کردن سماق هم که دیگه سالاد رو خیلی خوشمزه میکنه!

این هم سبوس آسیاب شده: (سعی کنید حتماً استفاده کنید. هیچ طعم خاصی نداره ولی به جاش تا دلتون بخواد ویتامین ب و مشتقاتش رو داره!!)

سالاد رو به ظرف سرو منتقل کنید و به شکل دلخواه تزیین کنید.

امیدوارم از خوردن این سالاد خوشمزه و کم کالری لذت ببرید!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:٠۸ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/٧/۳٠
دسته بندی: سالاد
    پيام هاي ديگران()