ترلان کافه


+ کاپ کیک کنافه

سلام دوستان عزیزم

اجازه بدید قبل از هر کلامی، عید سعید قربان رو به تک تک شما تبریک بگم و آرزو کنم اونایی که قلباَ مشتاق زیارت خونه خدا هستن، در نزدیکترین فرصت دعوت بشن و به آرزوی قلبیشون برسن.

به مناسبت این عید سعید، کاپ کیک کنافه رو آموزش میدم که فوق العاده راحت و خوشمزه س. فقط ممکنه بعضی ها با پیدا کردن رشته کنافه مشکل داشته باشن که خوشبختانه شنیدم ظاهراَ فروشگاه هایپر و چند تای دیگه از فروشگاه های بزرگ مواد غذایی دارن. امیدوارم به راحتی پیدا کنید و شیرینی هایی که دوس دارید باهاش درست کنید.

مبارکباد عید قربان...

... نماد بزرگترین جشن رهایی انسان از وسوسه های ابلیس


مواد لازم:

رشته کنافه ................................ 350 گرم

کره ........................................... 120 گرم

زعفران دم کرده ........................... 1 ق غ

پودر هل ..................................... 1 ق چ

پنیر خامه ای ............................... 200 گرم

گلاب ......................................... 2 ق غ

عسل و پودر پسته ....................... به میزان لازم

طرز تهیه:

کره رو می تونید آب کنید یا بذارید تو دمای اتاق نرم بشه و استفاده کنید.

اول که رشته کنافه رو از تو فریزر درمیارید یه مقدار خشک و شکننده هست و راحت تر خرد میشه. بنابراین تا سرده دست به کار بشید. قبل از شروع کار، کنافه رو با دست یه مقدار خرد کنید.

تو دستگاه غذاساز، رشته های کنافه، کره، زعفران و پودر هل رو بریزید و دستگاه رو روشن کنید تا رشته ها خرد بشن و با کره و زعفران مخلوط شن.

هر وقت همه چیز با هم به خوبی ترکیب شد دستگاه رو خاموش کنید.

تو کاسه ای پنیر خامه ای رو با پشت چنگال له کنید و گلاب رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کمی شل بشه.

فر رو با حرارت 170 درجه روشن کنید.

از مایه کنافه کمی بردارید و توی قالب کاپ کیک فشار بدید به طوری که کف و دیواره قالب با کنافه پوشیده بشه. میتونید وسط کنافه رو با نوک انگشت یا یه چیزی که سر گرد داره (مث گوشکوب هاون) فشار بدید تا وسطش گود بشه.

از مایه پنیر به اندازه 1 ق م (یا هر چقدر که دوس داشتین) تو این گودی بریزید.

مجدداً روی پنیر رو هم با مقدار کمی کنافه بپوشونید و با فشار کف دست، سطحش رو صاف کنید.

به همین صورت، همه خونه های قالب کاپ کیک رو پر کنید.

وقتی همه قالبهای کاپ کیک پر شدن، اون رو تو فر قرار بدید و حدود 25 دقیقه الی نیم ساعت صبر کنید.

هر وقت اطراف کاپ کیک شروع به طلایی شدن کرد یعنی زیرش هم پخته. بعد کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی بشه.

کاپ کیک ها رو گرم گرم از تو قالب در بیارید...

... و سریع روشون عسل بریزید. میتونید هم از مخلوط آب و شکر استفاده کنید ولی عسل طبیعی تر و سالم تره!! میزان اون هم بستگی به سلیقه خودتون داره. میتونید خیلی شیرینش کنید یا کمتر استفاده کنید!

بعد هم کمی پودر پسته بپاشید روش.

با این مقدار کنافه 24 تا کاپ کیک درست کردم.

خیلی خوشمزه س ولی موقع خوردن خرد میشه و می ریزه. بنابراین برای سرو توی کپسول کاغذی باز شده بذارید تا تمیزتر خورده بشه.

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۳٩ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/۸/۳
دسته بندی: شیرینی و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()