ترلان کافه


+ براونی کره بادام زمینی (Peanut Butter Swirl Brownie)

سلام دوستان عزیزم

عید سعید غدیر رو به همه شما دوستان مهربونم تبریک میگم.

به مناسبت عید، یه مدل جدید براونی آموزش میدم که امیدوارم دوس داشته باشید! خود من که عطرش رو خیـــــــــــــلی دوس داشتم! (عطر کره بادوم زمینی!!)


مواد لازم برای براونی:

کره ............................................... 100 گرم

شکلات تخته ای خرد شده ................ 60 گرم

چیپس شکلاتی .............................. 110 گرم

آرد سفید ....................................... دو سوم پیمانه

بکینگ پودر ..................................... نصف ق چ

نمک ............................................. یک چهارم ق چ

شکر دانه ریز ................................... سه چهارم پیمانه

تخم مرغ درشت .............................. 3 عدد

وانیل ............................................. 2 ق چ

 

مواد لازم برای مخلوط کره بادام زمینی:

کره ................................................ 4 ق غ

خاکه قند ......................................... نصف پیمانه

کره بادام زمینی ................................ سه چهارم پیمانه

نمک ............................................... یک چهارم ق چ

وانیل ............................................... نصف ق چ

 

طرز تهیه:

فر رو روشن کنید و درجه اون رو روی 160 تنظیم کنید. (فر همیشه باید یک ربع قبل از گذاشتن قالب در اون، روشن شده باشه تا فضای داخل فر کاملاً گرم بشه)

تخم مرغ، کره و کره بادام زمینی باید از یک ساعت قبل از یخچال بیرون آورده شن تا به دمای اتاق برسن.

برای اندازه گیری مواد این کیک، از قاشق ها و پیمانه های اندازه گیری استاندارد استفاده کنید.

دقت کنید که تو این دستور هم از شکلات تخته ای(Baking Chocolate)  استفاده شده هم از چیپس شکلاتی (Semi Sweet Chocolate Chips) اگه می خواهید فقط از یک کدوم از اینها استفاده کنید مثلاً به جای 60 گرم شکلات تخته ای و 110 گرم چیپس شکلاتی از 170 گرم چیپس شکلاتی استفاده کنید در این صورت چون چیپس شکلاتی کمی شیرینه از میزان شکر کیک باید کم کنید و بالعکس! یعنی اگر فقط از شکلات تخته ای استفاده می کنید باید شکر کیک رو بیشتر کنید چون شکلات تخته ای شیرین نیست. با این اوصاف بهتره دستور رو تغییر ندید و از هر دو نوع شکلات استفاده کنید.

قالب باید ترجیحاً مربع شکل و سایز اون حدود 20 سانتیمتر باشه. اون رو کمی چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشونید.

کره، شکلات تخته ای و چیپس شکلاتی رو تو کاسه استیل بریزید و کاسه رو روی بخار آب جوش قرار بدید تا کره و شکلات ها آب شن.

به محض اینکه آب شدن و با هم مخلوط شدن، از روی حرارت بردارید تا شکلات نسوزه. (مواظب باشید در حین هم زدن، کف کاسه استیل به آب جوش نخوره)

کاسه استیل رو کنار بذارید تا کمی از حرارتش کم شه.

آرد، نمک و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنید.

شکر رو به مخلوط شکلات اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.

تخم مرغ ها و وانیل رو اضافه کنید و باز با همزن دستی هم بزنید.

مخلوط آرد رو اضافه کنید و ترجیحاً با کاردک پلاستیکی مخلوط کنید.

 

برای تهیه مخلوط بادام زمینی (دسته دوم مواد لازم)، در ظرف جداگونه ای کره، خاکه قند، کره بادام زمینی، نمک و وانیل رو با هم مخلوط کنید.

 

برای راحتی کار با همزن برقی هم بزنید. (در حد مخلوط شدن)

یک سوم مایه براونی رو تو قالب بریزید و سطح اون رو صاف کنید. از مایه کره بادام زمینی با قاشق و با فاصله روی مایه براونی بریزید.

بعد بقیه مایه براونی رو توی قالب بریزید. حالا یک چاقو رو در مایه کیک و تا ته اون فرو کنید و چند بار در جهت های مختلف بچرخونید تا مایه کره بادام زمینی به صورت نامنظم و طرحدار در جاهای مختلف مایه براونی پخش بشه.

سعی کنید طوری پخشش کنید که مایه کره بادام زمینی یه جا جمع نشه چون در اون صورت، موقع خوردن یهو کلی چربی میاد تو دهن!! ولی اگه پخش بشه هر چند وقت یه بار یه تیکه کوچولو از مایه کره بادام زمینی رو میچشید و این لذتبخشه! (حتی سعی کنید از این براونی هم بهتر پخشش کنید!)

قالب رو تو فر بذارید و حدود 50 دقیقه صبر کنید. اگه خلال دندونی رو توی کیک فرو کردید و از مایه خام کیک چیزی به اون چسبید یعنی هنوز نپخته و باید حدود 10-15 دقیقه دیگه صبر کنید. اگر خلال دندون کاملاً تمیز بیرون اومد یعنی براونی زیادی پخته و خشک شده.

خلال دندونی که از توی کیک بیرون میاد نه باید خشک باشه و نه باید خیس و مرطوب. بلکه باید مقدار خیلی کمی از کیک پخته به خلال دندون بچسبه.

وقتی قالب رو از فر در آوردید حدود یک ربع صبر کنید تا کمی خنک شه. بعد کاغذ رو از زیر کیک جدا کنید و کیک رو به قطعات یک اندازه ببرید. (قطعات کوچیک!)

این براونی به خاطر داشتن کره و کره بادام زمینی و شکر و ... به مقدار خیلی زیادی چرب و سنگینه! خانوم دکتر جون لطفاً کالری این یکی رو دیگه اندازه نگیر که اونوقت دیگه جرأت نمی کنم به وبلاگ نویسی ادامه بدم!

خوشمزه س و با چای خیلی می چسبه!

نوش جان! قلب 

منبع: کتاب شیرینی پزی Martha Stewart

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:۳٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/۸/۱۳
دسته بندی: کیک و شیرینی
    پيام هاي ديگران()