ترلان کافه


+ کاپ کیک کدو حلوایی

سلام دوستان عزیزم

هر سال 31 اکتبر که میشه شور و شوق من برای برگزاری یه مراسم هالووین بیشتر از بچه ها میشه. مراسمی که هر چند توش از ماسک های ترسناک و برنامه های آنچنانی خبری نیس ولی همین دور هم جمع شدن ها و خندیدن ها و برای چند دقیقه مث بچه شدن ها برای من کافیه که اون شب هم تبدیل بشه به یه شب خاطره انگیز از عمرم!

امسال هم این کاپ کیک های خوشگل و خوشمزه رو درست کردم. به امید اینکه امشب به همگی ما خوش بگذره و هالووین خوبی داشته باشیم! چشمک


مواد لازم:

آرد سفید ................................................. 1 پیمانه

جوش شیرین ............................................ نصف ق چ

بکینگ پودر ................................................ نصف ق چ

نمک ........................................................ نصف ق چ

دارچین .................................................... نصف ق چ

پودر زنجبیل .............................................. نصف ق چ

جوز هندی آسیاب شده .............................. یک هشتم ق چ

شکر قهوه ای ............................................ نصف پیمانه

شکر سفید دانه ریز ..................................... نصف پیمانه

کره نرم شده .............................................. نصف پیمانه

تخم مرغ درشت .......................................... 2 عدد

پوره کدوحلوایی ............................................ 210 گرم

طرز تهیه:

برای اندازه گیری مواد این رسیپی حتماً از پیمانه ها و قاشق های استاندارد استفاده کنید وگرنه اندازه هاتون درست در نمیاد.

این مقدار مواد برای تهیه 24 عدد مینی کاپ کیک هست.

فر رو با حرارت 180 درجه گرم کنید. کپسول های کاغذی رو توی قالب کاپ کیک بچینید.

من این کپسول های بامزه رو چند روز پیش تو نمایندگی ویلتون دیدم و همونجا عاشقش شدم!! خیلی بامزه س.

این هم زیر کپسول!

اول از همه آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک، دارچین، زنجبیل و جوزهندی رو با هم مخلوط و الک کنید. (ادویه هایی مث جوزهندی و زنجبیل یه مقدار طعم تندی به کاپ کیک میدن. میتونید بنا به دلخواه خودتون کمش کنید)

تو کاسه متوسطی شکر قهوه ای، شکر سفید، کره و تخم مرغ ها رو با همزن برقی بزنید تا کاملاً کش بیاد.

مخلوط آرد رو اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

آخر کار هم پوره کدو حلوایی رو اضافه کنید و با احتیاط با لیسک هم بزنید تا همه چیز با هم مخلوط بشه.

(برای تهیه پوره کدوحلوایی هم به راحتی میتونید کدوحلوایی رو به قطعات نسبتاً درشت برش زده و بپزید و پس از پخت، پوستش رو جدا کنید و گوشتش رو با پشت چنگال له کنید. بعد کمی بذارید روی آبکش تا آب اضافیش بره)

از مایه کیک توی کپسول ها رو پر کنید و قالب رو بذارید تو فر حدود 25 دقیقه بمونه.

هر وقت خلال دندون رو وسط کاپ کیک فرو کردید و تمیز بیرون اومد یعنی پخته.

این هم یه نما از کاپ کیک های پخته تو فر! (معمولاَ دو سوم قالب کاپ کیک رو پر می کنن ولی من این سری تا لبه قالب پرش کردم که موقع پخت اینجوری گنبدی بشه!)

بعد از تو فر در بیارید و روی توری فلزی خنک کنید.

میتونید روی کاپ کیک ها رو با انواع دکورهایی که دوس دارید تزیین کنید.

به مناسبت هالووین من به این شکل درست کردم و  قراره امشب کاپ کیک ها رو ببریم خونه مادرم اینا! مطمئنم همه و به خصوص بچه های خواهرم خیـــــــــــــــلی خوششون میاد! هم از مزه کاپ کیک هم از دکور (فکر کنم از دکور بیشتر!!!) تازه قراره امشب هم چندتای دیگه درست کنم فردا شب ببرم خونه دوستم که اونم 2 تا بچه شیطون و بازیگوش داره!! فکر کنم تزیینات امشبم بهتر دربیاد، هر چی باشه تجربه ام بیشتر شده دیگه!!!!

تمام تزیینات با پنیر خامه ای، شکلات قهوه ای و شکلات سفید که تو بعضی جاها رنگش کردم هست و چیز خاصی نداره که بخوام توضیح بدم. امیدوارم با دیدن متوجه نحوه تزیین بشید. اگه سوالی بود در خدمتم!

این هم دو تا صورتک ترسناک!!!

و این هم 2 تا چهره وحشت زده!‌ (تزیینی که آقای همسر بکنه بهتر از این نمیشه، مثلاَ‌ میخواست ترسناک باشن ولی بیشتر وحشت زده هستن!! به هر حال این هم یه بعد دیگه از هالووینه، مگه نه؟! چشمک)

موفق باشید .... و هالووین خوب و ترسناکی داشته باشید!!! نیشخند

راستی اینم بگم که شما می تونید هر موقع از سال که دلتون خواست این کاپ کیک ها رو درست کنید (یعنی مختص شب هالووین نیست) چون با طعم خاصی که دارن همیشه میتونید از خوردنشون لذت ببرید، چه با تزیین چه بدون تزیین!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۳٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/۸/۱٠
دسته بندی: کیک و شیرینی
    پيام هاي ديگران()