ترلان کافه


+ چیکن پاف

اینم یه اسنک دیگه! خیلی خوشمزه و خوش خوراک... تقریباً مورد پسند همه! لبخند

چیکن پاف


مواد لازم:

خمیر هزار لا (پاف پاستری) ........................ ١٨-١۵ عدد

پیاز ....................................................... ١ عدد

سینه مرغ .............................................. ٢ عدد

جعفری خرد شده ..................................... ١ ق غ

پنیر پیتزا ................................................ ١٠٠ گرم

هویج .................................................... ١ عدد

نمک و فلفل ........................................... به میزان لازم

فلفل سبز ............................................ کمی

سماق، آویشن و اورگانو ........................ از هر کدام ١ ق م

طرز تهیه:

سینه مرغ رو بپزید. پیازها رو خرد کنید و تو ٢ قاشق روغن سرخ کنید. بعد سینه مرغ رو ریش ریش کنید و به همراه پیاز تفت بدید و بهش نمک بزنید. هویج رو هم جداگونه رنده کنید و بذارید بپزه و به مرغ اضافه کنید. حالا دیگه هر چی مونده فلفل سبز، سماق و بقیه چیزا رو بریزید توش و مخلوط کنید. حالا مایه مرغ آماده است. بذارید کمی خنک شه و بعد پنیر رنده شده رو هم بهش اضافه کنید.

مایه مرغ

من خمیر هزار لای آماده می خرم. چون هم درست کردنش خیلی سخت و هزینه بره هم این که آماده اش خوشمزه است چشمکشکلش هم اینه:

خمیر پاف پاستری 

بعد یه مقدار از مایه رو لای خمیر بذارید و خمیر رو به شکل مثلث تا کنید. اطراف اونو با دست کمی فشار بدید که تو فر راحت باز نشه. (البته اگه هم باز شد، نگران نشید. چیز مهمی نیست!)

چیکن پاف ها که آماده شدن اون ها رو توی سینی فر بچینید و روی اونها رو با زرده تخم مرغ زده شده برس کنید و یه مقدار هم کنجد یا سیاه دانه بپاشید.

فر رو از قبل با حرارت ١۶٠ درجه گرم کنید. بعد چیکن پاف ها رو به مدت ٢٠ دقیقه تو فر بپزید. برای طلایی شدن روی اونها گریل رو هم به مدت ۵ دقیقه روشن کنید.

اینم شکل چیکن پاف از نزدیک که ضخامتش و لایه لایه شدن خمیر رو از نزدیک ببینید.

من یه کم هم سالاد روس درست کردم و با چیکن پاف ها بردم سر سفره. خیلی خوب شده بود، به شما هم توصیه می کنم. سالاد روس رو هم با مخلوط کردن یه مقدار سبزیجات نیم پز مثل هویج، ذرت، نخود فرنگی و لوبیا سبز با یه قاشق مایونز و نمک درست کردم.

محصول نهایی

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:٢۳ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/٢/٦
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()