ترلان کافه


+ چیکن بال

سلام عزیزان

چیکن بال یا همون توپک مرغ یکی از اسنک های بسیار لذیذ و خوشمزه س که در عین سادگی میتونه سفره مهمونی های شما رو بسیار شیک و متفاوت کنه. به خصوص برای تولد بچه ها چون غذای مورد علاقه شونه و فکر نمی کنم بچه ای پیدا بشه که چیکن بال رو دوس نداشته باشه!

(ببخشید یه چند روزی نبودم راستش پستهایی که آماده داشتم به حال و هوای روزهای عاشورا نمیخورد!!! ولی حالا که این روزا رو رد کردیم در خدمتتون هستم! چشمک)


مواد لازم:

فیله مرغ چرخ شده ................. نیم کیلو

تخم مرغ ............................... 2 عدد

بکینگ پودر ............................. 1 ق چ

پودر سوخاری .......................... 1 لیوان

فلفل سفید یا سیاه .................. نصف ق چ

نمک ...................................... سه چهارم ق چ

پودر زیره ................................. 1 ق چ

پاپریکا ..................................... یک چهارم ق چ

سیر رنده شده ......................... 2 حبه

پنیر پیتزا .................................. 50 گرم

نان توست ............................... 4 عدد

سفیده تخم مرغ ....................... 2 عدد

طرز تهیه:

فیله مرغ، تخم مرغ، پودر سوخاری، فلفل، نمک، پاپریکا، زیره و سیر رو با هم مخلوط کنید.

حسابی چنگ بزنید تا مایه به شکل خمیری منسجم در بیاد.

روی خمیر رو با سلفون بپوشونید و حدود نیم ساعت الی 1 ساعت بذارید تو یخچال بمونه تا جا بیفته.

پس از این مرحله، سفیده های تخم مرغ رو با چنگال بزنید.

نون های تست رو با دست به تیکه های درشت ببرید و بندازید تو غذاساز تا به این صورت دربیاد. (از پودر سوخاری درشت تره و در نتیجه اطراف چیکن بال هامون کرانچی تر میشه)

پنیر پیتزا (یا هر نوع پنیر دیگه ای که دوس دارید) رو به شکل مکعب هایی به سایز 1 سانت برش بزنید.

از مایه مرغ به اندازه یه گردو بردارید و تو دستتون به شکل توپ در بیارید. (برای راحتی کار دستتون رو مرتب تو آب سرد بزنید تا مایه مرغ بهش نچسبه)

بعد توی این توپ رو مث روش کبه گود کنید.

یک تیکه پنیر رو فرو کنید تو این گودی...

... و با خمیر مرغ، روی پنیر رو با احتیاط بپوشونید. مواظب باشید طوری ببندینش که پنیر پس از آب شدن، جایی برای بیرون ریختن نداشته باشه.

بعد این توپ رو تو سفیده تخم مرغ و بعد هم تو نون تست چرخ شده بغلتونید.

به این ترتیب یه لایه سوخاری اطراف توپ رو می گیره.

روغن شناور رو داغ کنید و توپ ها رو تو روغن سرخ کنید. هر سری حدود 4-5 تاشو با هم سرخ کنید. زمان پخت بستگی به حرارت روغن و همچنین سایز توپ ها داره. برای من چیزی حدود 4-5 دقیقه کافی بود تا اطرافش کاملاَ برشته و توش هم کاملاَ مغزپخت بشه و پنیرش هم آب بشه. بعد از سرخ شدن، روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش بره.

این هم یه نما از برش چیکن بال که ببینید اون پنیر وسطش چقدر باحال آب میشه!

میتونید برای سرو، توی هر کدوم از چیکن بال ها یه خلال دندون فرو کنید تا تمیزتر خورده بشه! با سس کچاپ فوق العاده س!

کسی میتونه این عکس رو ببینه و مقاومت کنه؟!؟؟!؟!

با این میزان مواد 36 تا چیکن بال به سایز گردوی درشت در آوردم. امیدوارم درست کنید و تو مهمونی ها و شادی ها میل بفرمایید!

نوش جان! قلب

مببع: برنامه صحبه طیبه (شبکه فتافیت) با کمی تغییرات!

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٢٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/٩/۱٢
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()