ترلان کافه


+ کیک تیرامیسو

سلام عزیزان

حتماً تا حالا همتون اسم دسر تیرامیسو رو شنیدین. یه دسر ایتالیایی که جدیداً خیلی رایج شده و تو خیلی از وبلاگ های فارسی و خارجی طرز تهیه ش به خوبی آموزش داده شده. اساس این دسر، بیسکویت لیدی فینگر، پنیر ماسکارپونه و قهوه هست. چند باری هم خواننده های محترم وبلاگ از من درخواست آموزش این دسر رو کردن ولی با توجه به این که طرز تهیه این دسر تو وبلاگ های دیگه زیاده و مفصل راجع بهش توضیح داده شده، من تصمیم گرفتم کاری که می کنم یه کم متفاوت تر باشه و اونم این که به جای دسر تیرامیسو، "کیک تیرامیسو" رو آموزش میدم. امیدوارم بپسندید.

ضمناً میلاد پیامبر اکرم رو پیشاپیش به همه شما دوستان عزیزم تبریک میگم! قلب


مواد لازم:

کیک اسفنجی ................................ 1 عدد

پنیر ماسکارپونه ............................... 300 گرم

خامه فرم گرفته .............................. 2 لیوان

پودر نسکافه .................................. 2 ق غ

آبجوش .......................................... یک ششم لیوان

پودر کاکائو ..................................... به میزان لازم

بادام پرک شده .............................. به میزان لازم

طرز تهیه:

ما برای این کار به یه کیک اسفنجی حدوداً 29 سانتی نیاز داریم. کیک رو از روز قبل بپزید و وقتی سرد شد، سلفون بپیچید و بذاریدش تو یخچال.

(طرز تهیه کیک اسفنجی در این لینک آموزش داده شده)

روز بعد از تو یخچال در بیارید، سلفون رو از روش باز کنید...

... و کیکتون رو از ارتفاع به 3 لایه برش بزنید.

پودر نسکافه رو تو آب جوش حل کنید و بذارید کنار تا خنک بشه.

بادام رو کمی روی حرارت تفت دید تا رنگش یه مقدار تیره بشه.

خامه فرم گرفته رو آماده کنید. من خودم همیشه از پودر دریم ویپ استفاده می کنم. برای این کیک 2 پاکت پودر خامه رو با 230 میلی لیتر شیر سرد با همزن هم زدم. نصفش رو گذاشتم کنار برای تزیین رو و اطراف کیک و نصف دیگه خامه رو گذاشتم دم دستم برای وسط کیک.

پنیر ماسکارپونه رو با همزن برقی هم بزنید تا یه کم حالت روان تری به خوش بگیره. (البته من پنیر ماسکارپونه نداشتم و به جاش از پنیر خامه ای استفاده کردم ولی شما حتماَ از ماسکارپونه استفاده کنید چون هم سنتی تره و هم خوشمزه تر!)

بعد یک لیوان خامه فرم گرفته رو به پنیر اضافه کنید و با لیسک مخلوطش کنید. آخر سر هم نصف مخلوط نسکافه رو اضافه کنید و هم بزنید.

روی هر لایه از کیک، یه مقدار نسکافه حل شده بریزید. (اگه با طعم تلخ نسکافه مشکل دارید، سعی کنید خیلی خیلی کم بریزید... فقط در حدی که عطر نسکافه حس بشه نه مزه اش!)

نصف خامه نسکافه ای رو روی لایه اول کیک بمالید.

لایه دوم کیک رو روش بذارید و اون رو اول با کمی نسکافه حل شده مرطوب کنید و بعد نصف دیگه خامه نسکافه ای رو روش بمالید و در آخر هم لایه سوم کیک رو بذارید.

اون یه لیوان خامه فرم گرفته که گذاشته بودید کنار رو از تو یخچال دربیارید و رو و اطراف کیک رو باهاش بپوشونید.

اطراف کیک رو با بادام پرک شده که اول کار تفت دادین بپوشونید.

پودر کاکائو رو روی کیک الک کنید.

و در آخر اطراف اون رو با توت فرنگی تزیین کنید.

کیک متفاوت و خوشمزه ایه...

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:٤٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/۱۱/۸
دسته بندی: کیک و شیرینی و دسر
    پيام هاي ديگران()