ترلان کافه


+ ناشف (Nashef)

سلام به همه شما دوستان پرانرژی و علاقمند به آشپزی!

چند شب پیش ساندویچ ناشف درست کردم و بردم خونه مادرم اینا... خوشبختانه با استقبال بسیار شدیدی روبرو شد و خوشبختانه تر آن که من از اول از تمام مراحل تهیه این ساندویچ عکس گرفته بودم و می تونستم به بذارم تو وبلاگ!!!

ناشف به زبون عربی یعنی خشک... بی آب! و منظورشون از این ناشف، خورشی هست که آبش کشیده شده باشه!

معمولاً ناشف رو با گوشت درست می کنن ولی ناشف مرغ و میگو هم رایجه!

من سعی کردم از نظر مزه و سس و مخلفات، ساندویچم شبیه همونی باشه که از یه کافه تریای به خصوص می خریم و خیلی دوس دارم... هر چند البته نظر همسرم این بود که ساندویچ های من خیلی از اونا بهتر و استانداردتر هستن!! از خود راضی


مواد لازم (برای تهیه ناشف):

گوشت ................................ 750 گرم

پیاز متوسط ........................... 3 عدد

گوجه متوسط ........................ 4 عدد

رب گوجه فرنگی .................... 2 ق غ

فلفل سبز ............................. 1 عدد

گشنیز خرد شده .................... 1-2 ق غ

قرص سوپ ............................ 2 عدد

ادویه دلخواه ............................ به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه ساندویچ: 

نان ساندویچی ....................... حدود 18 عدد

کلم برگ و گوجه فرنگی ........... برای داخل ساندویچ

سیب زمینی سرخ شده ........... برای داخل ساندویچ

سس مایونز و هات سس ......... به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

مقدار کمی روغن حدود 2 ق غ توی قابلمه بریزید و وقتی داغ شد، پیازها رو خرد کنید و کمی توی روغن تفت بدید.

گوشت باید به قطعات کوچیک بریده بشه (تقریباً سایز 1×2 سانت)

گوشت رو به پیاز اضافه کنید و هم بزنید.

زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه کنید. کمی که سرخ شد حدود سه چهارم لیوان آب بریزید روش و درش رو بذارید و اجازه بدید گوشت کاملاً بپزه.

از اونجایی که اندازه تیکه های گوشت خیلی کوچیکه سریع می پزه. تو این فاصله گوجه فرنگی ها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

پس از نیم ساعت باید آب گوشت کشیده شده باشه.

فلفل سبز رو خرد کنید و به همراه قرص سوپ پودر شده به گوشت اضافه کنید. (اگه قرص سوپ ندارید نمک بریزید.)

گوجه ها رو اضافه کنید.

گوشت و گوجه رو به خوبی با هم مخلوط کنید و مجدداً درش رو بذارید تا گوجه هم کاملاً بپزه و نرم بشه.

(تو این فاصله که ناشف داره جا میفته چند تا سیب زمینی رو خرد کنید و تو روغن سرخ کنید و بذارید کنار. بعداً قراره توی ساندویچ ها رو باهاشون پر کنیم!)

رب گوجه رو به همراه هر ادویه ای که دوس دارید به ناشف اضافه کنید. من از کمی پودر سیر، پودر زیره، پودر دارچین و گرد لیمو عمانی استفاده کردم.

لحظه آخر قبل از اینکه ناشف رو از روی حرارت بردارید گشنیز خرد شده رو اضافه کنید و همه چی رو حسابی هم بزنید تا مزه ها کاملاً به خرد هم برن. می تونید برای بهتر شدن مزه ش، کمی هم آب لیموی تازه اضافه کنید.

این از خود ناشف! حالا بریم سراغ درست کردن ساندویچ!

کمی کلم برگ رو ریز خرد کنید و با نمک و آبلیمو مخلوط کنید... 3-4 تا هم گوجه فرنگی رو برش بزنید.

نون های ساندویچی رو از وسط چاک بدید و خمیر اضافه رو از توش در بیارید. کمی سس مایونز و هات سس بمالید وسط نون.

از مایه ناشف به اندازه ای که دوس دارید توی نون بریزید.

کمی کلم برگ و 2-3 تا برش گوجه فرنگی بذارید توی ساندویچ. به اندازه ای هم که دوس دارید سیب زمینی وسطش بذارید.

تا اینجا ساندویچ ها کامل شدن ولی یه مرحله دیگه هست که اگه بتونید انجام بدید به خوشمزه شدن ساندویچ هاتون بی نهایت می کنه و اون گریل کردنشونه!

دستگاه گریل رو گرم کنید و ساندویچ ها رو بذارید توی دستگاه.

1-2 دقیقه صبر کنید و بعد از توی دستگاه در بیارید.

گریل باعث میشه ساندویچ ها گرم بشن و نونشون سبک و کمی خشک بشه که همین تأثیر زیادی در خوشمزه تر شدن ساندویچ داره.

ساندویچ ساده و بسیار خوشمزه ایه. امیدوارم درست کنید و دوس داشته باشید.

با این مقدار مواد حدود 18 تاساندویچ درست میشه.

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٥٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٢/۱/٢٢
    پيام هاي ديگران()