ترلان کافه


+ کوکیز شکلاتی

سلام دوستان عزیزم

قبلاً یه مدل دیگه از کوکیز شکلاتی آموزش داده بودم به اسم کوکیز چیپس شکلاتی. خود اون کوکیز سفیده و تیکه های چیپس شکلاتی تیره رنگ هستن (ترکیب رنگیش مث شیرینی کشمشی خودمونه!) ولی این یکی کوکیز، خودش شکلاتی و تیره رنگه و توش چیپس شکلاتی سفید رنگ (شکلات شیری) استفاده میشه. البته نوع اول رایجتره ولی این هم یه تنوعیه و در نوع خودش جالب!


مواد لازم:

شکلات تخته ای خرد شده ................... 125 گرم

آرد سفید .......................................... 1 پیمانه

پودر کاکائو ......................................... یک چهارم پیمانه

جوش شیرین ..................................... 1 ق چ

نمک ................................................. نصف ق چ

کره نرم شده ...................................... نصف پیمانه

شکر قهوه ای ..................................... نصف پیمانه

شکر سفید ........................................ یک چهارم پیمانه

وانیل ................................................. 1 ق چ

تخم مرغ درشت .................................. 1 عدد

چیپس شکلاتی سفید .......................... 1 پیمانه

 

طرز تهیه:

فر رو با درجه حرارت 170 گرم کنید.

سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید.

شکلات تخته ای رو روی بخار آب ذوب کنید.

آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک رو تو کاسه ای با هم مخلوط کنید.

کره، شکر قهوه ای و شکر سفید رو با همزن برقی بزنید...

و بعد شکلات آب شده رو اضافه کنید.

تخم مرغ و وانیل رو به مایه کوکیز اضافه کنید...

و به تدریج مخلوط آرد رو هم بریزید توی کاسه. (البته بسته به نوع آرد ممکنه یه مقدار این اندازه تغییر کنه. مثلاَ من پس از اضافه کردن 1 پیمانه احساس کردم خمیرم خیلی شل شده و حدود یک و نیم ق غ آرد اضافه کردم. کلاَ نه باید خیلی شل باشه و نه خیلی سفت!)

وقتی همه مواد به خوبی با هم مخلوط شدن، چیپس شکلاتی سفید رو اضافه کنید و هم بزنید.

اینجا چیپس شکلاتی سفید خیلی کمیابه برای همین وقتی تو فروشگاه هرشیز دیدم ذوق زده شدم و خریدم و از اون موقع تا حالا تو فکر درست کردن این کوکیز بودم!!! خنده 

از مایه کوکیز، به اندازه های مساوی بردارید و روی سینی فر بچینید. میتونید برای این کار از قاشق های مخصوص بستنی استفاده کنید. (سایز کوکیزهای من یه کم درشت شده بود... اگه بخوام یه بار دیگه درست کنم کوچیکتر میگیرم)

کوکیزها به مدت 15 الی 18 دقیقه می پزن. (البته چون کوکیزهای من کمی درشت بود مجبور شدم یه مقدار بیشتر بذارم تو فر بمونه)

پس از پخت کمی صبر کنید و بعد با احتیاط به توری منتقل کنید تا خنک بشن.

اگه چیپس شکلاتی سفید نداشتید می تونید از بادوم یا گردوی خرد شده استفاده کنید.

این کوکیزها رو میتونید تو ظرف دربسته به مدت چند روز نگهداری کنید.

من با نصف این مقدار کار کردم که بهم 6 تا کوکیز درشت داد!

امیدوارم درست کنید و در کنار کسانی که دوسشون دارید نوش جان کنید!

نوش جان! قلب 

ضمناَ ناگفته نمونه که این کوکیزهای شکلاتی خوشمزه رو من به مناسبت ولنتاین درست کردم... همینجا اول از همه تقدیم می کنم به همسر عزیزم و بعد هم به همه دوستان مهربون و خونگرمی که دارم! (البته نظر همسری این بود که خیلی کمه، شیرینی به این خوشمزگی رو باید بیشتر درست می کردی!!! زبانخنده)

قلبولنتاین مبارک! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٥٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/۱۱/٢٦
دسته بندی: شیرینی و بیسکویت
    پيام هاي ديگران()