ترلان کافه


+ تارتلت آجیلی

با سلام خدمت دوستان عزیزم... امیدوارم حالتون خوب باشه و در انجام کارهای عید عقب نیفتاده باشید... یه خسته نباشید هم بگم به همه اونایی که در حال خونه تکونی هستن که این یکی واقعاً از سخت ترین کارهای روی زمینه!!!!! اوه

حالا واسه این که از خستگی در بیایید یه شیرینی خوشمزه و خوشگل آموزش میدم که توی عید نوروز درست کنید و هم خودتون و هم مهموناتون کلی لذت ببرید.چشمک


مواد لازم برای خمیر تارت:

آرد سفید ................................ 250 گرم

کره ........................................ 120 گرم

تخم مرغ درشت ....................... 1 عدد

شکر دونه ریز ........................... 50 گرم (میتونید از پودر شکر هم استفاده کنید)

نمک ....................................... به اندازه نوک چاقو

وانیل ....................................... 1 ق چ

بکینگ پودر ............................... نصف ق چ

مواد لازم برای داخل تارت:

فندق، بادام هندی، بادام، گردو و هر خشکبار دیگه ای که دوس داشتید از هر کدوم تقریباً 100 گرم

کره ....................................... 80 گرم

شکر ..................................... 60 گرم

عسل .................................... 100 گرم

خامه ..................................... 2 ق غ

طرز تهیه:

اول خمیر تارت رو درست کنید. برای این کار، آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید.

شکر و کره رو با هم خوب بزنید و بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید.

(کره و تخم مرغ باید سرد باشند. دونه های شکر هم باید خیلی ریز باشه)

 

مخلوط آرد رو به این مواد اضافه کنید و در حدی که همه مواد با هم مخلوط بشن هم بزنید. دقت کنید که برای تهیه انواع خمیر تارت، به هیچ وجه نباید خمیر رو ورز بدید بلکه تیکه های خمیر رو با دست جمع کنید و فشار بدید تا خمیر منسجم بشه.

خمیر رو تو کیسه پلاستیکی بذارید و حدود نیم ساعت تو یخچال بهش استراحت بدید.

 

تو این فاصله مغزها رو روی حرارت متوسط هم بزنید تا عطرشون بلند شه و به اصطلاح بو داده بشن. تو این کار زیاده روی نکنید.

 

توی قابلمه کوچیکی، شکر، عسل و کره رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر ذوب بشه.

مرتب باید هم بزنید تا ته نگیره. حرارت هم باید کم باشه.

پس از 4 دقیقه خامه رو اضافه کنید و سس رو از روی حرارت بردارید... (من خامه نداشتم و نریختم. با این وجود خوب شد)

مغزها رو داخل سس بریزید و همه رو با هم مخلوط کنید. حالا این مخلوط مغز و سس رو بذارید کنار تا کمی خنک شه.

سطح کار رو آردپاشی کنید. خمیر تارت رو از یخچال در بیارید و با وردنه با ضخامت تقریباً نیم سانت باز کنید ...

... و توی قالب های تارتلت رو باهاش بپوشونید.

 

از مخلوط مغز و سس به اندازه دلخواه توی تارتلت ها رو پر کنید.

 

فر باید از قبل با حرارت 180 درجه گرم شده باشه. تارتلت ها رو توی فر به مدت 25 دقیقه الی نیم ساعت بپزید.

وقتی از توی فر در آوردید بلافاصله با احتیاط از توی قالب خارج کنید و روی توری قرار بدید تا خنک بشن. خیلی احتیاط کنید چون سس کاملاً داغه و ممکنه دستتون بسوزه. مواظب باشید. 

توجه: در تهیه این تارت بر خلاف تارت های دیگه نیازی نیس که اول خمیر تارت رو بپزید و بعد توش رو پر کنید. بلکه همون اول کار وقتی که قالب با خمیر خام پوشونده شد، با فیلینگ پر میشه و یه جا میره تو فر.

اندازه فیلینگ هم به خودتون بستگی داره. بعضی ها دوس دارن بیشتر طعم بیسکویت تارت رو حس کنن و خوششون نمیاد پر ملاط باشه بعضی ها هم بر عکس! میگن هر چی مغزش بیشتر باشه شیک تر و خوشمزه تره! به هر حال این مسأله کاملاً سلیقه ایه و خودتون میتونید هر چقدر که دلتون خواست توش رو پر کنید.

این تارتلت های آجیلی برای پذیرایی نوروز بسیار مناسبه.

با این مقدار مواد 18 عدد تارتلت درست میشه.

موندگاریش هم بالاست. توی ظرف دربسته تا چند روز تازه می مونه. (البته اگه اصلاَ به چند روز کشیده بشه!!!!)

نوش جان! قلب

منبع: برنامه حوریه المطبخ (شبکه فتافیت)

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٢٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/۱٢/۱۳
دسته بندی: شیرینی
    پيام هاي ديگران()