ترلان کافه


+ فلافل باقلا سبز

سلام دوستان گلم...

پست قبلی فلافل باقلا بود البته با باقلای خشک! این یکی فلافل باقلا هست منتها با باقلای سبز!! یه تفاوتهای کوچولویی دارن... ولی هر دو تاشون خوشمزه هستن! لبخند

 


مواد لازم:

باقلای سبز و تازه ................................... 1 لیوان

شوید خرد شده ..................................... یک چهارم لیوان

گشنیز خرد شده .................................... یک چهارم لیوان

جعفری خرد شده ................................... یک چهارم لیوان

پیازچه خرد شده .................................... یک چهارم لیوان

پیاز ....................................................... 1 عدد

سیر ..................................................... 2-3 حبه

فلفل سبز تند ........................................ 1 عدد

تخم مرغ ............................................... 1 عدد

جوش شیرین ......................................... نصف ق چ

پودر زیره ................................................ نصف ق چ

کنجد .................................................... 2 ق غ

نمک و فلفل ........................................... به میزان لازم

طرز تهیه:

من باقلای فریزری می خرم و از همون استفاده می کنم که فقط کافیه بذارم یخش باز بشه و پوستش رو بگیرم. در واقع باقلای تازه س که سریعاً فریز و بسته بندی میشه و به فروشگاه منتقل میشه.

اندازه سبزیجات میتونه یه مقدار متغیر باشه. من پیازچه نداشتم و شوید و گشنیز و جعفری که استفاده کردم روی هم یه مقدار بیشتر از 1 لیوان شد.

باقلا رو به همراه پیاز، سیر، سبزیجات و فلفل سبز بندازید تو غذاساز تا کاملاً خرد بشه.

تخم مرغ، زیره، جوش شیرین، نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید.

آخر سر کنجد رو هم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

مایه فلافل آماده س. فقط کافیه حدود نیم ساعت توی یخچال بهش فرصت بدین.

یه مقدار روغن مایع رو بریزید توی ماهیتابه و بذارید داغ بشه. از مایه با قاشق یا با دست به اندازه یه گردوی کوچیک بردارید و به شکل فلافل در بیارید.

بعد توی روغن شناور سرخ کنید.

وقتی یه طرفش سرخ شد برش گردونید تا اون روش هم سرخ بشه.

پس از سرخ شدن روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.

بافت فلافل باقلاسبز با فلافل اصلی که از نخود یا حتی اونی که با باقلای خشک درست میشه فرق میکنه، یعنی این یکی نرم تر از اوناس. لازمه برای این فلافل حتماَ از تخم مرغ هم استفاده بشه وگرنه مایه توی روغن وا میره! برای همین یه جورایی طعمش شبیه کوکوی شوید باقلا هست!!

رنگش هم تیره تره. یعنی وقتی تو روغن سرخ میشه سریع رنگش تیره میشه و ممکنه این ذهنیت رو به وجود بیاره که داره میسوزه ولی اگه فقط قهوه ای بشه و نذارید به سیاه شدن بکشه خوبه و هنوز نسوخته. مزه ش هم بسیار لذیذ و مطبوعه. به خصوص اگه با خیارشور و سس ارده (متشکل از ماست، آبلیمو، ارده، سیر، نمک و فلفل) و کمی سبزیجات خرده بشه. ولی متأسفانه من اون موقع که این فلافل رو درست کردم نه ماست داشتم نه ارده! این شد که با سالاد خوردم و باز هم به نظرم خوشمزه اومد.

با این مقدار مواد حدود 15-16 تا فلافل درست میشه.

مایه این فلافل به خاطر داشتن تخم مرغ وقتی میره توی روغن کف میکنه. من احتیاجی به عوض کردن روغن پیدا نکردم ولی اگه خواستید بیشتر درست کنید ممکنه مجبور شید در طول کار چند بار روغن رو عوض کنید.

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

نوش جان! قلب

راستی دوست خوبم خانم دکتر هنرمندمون توی وبلاگشون اعلام کردن که حال پدرشون خوب نیس و به دعای خیر شما عزیزان نیاز دارن... متاسفانه من توی این روزهای اخیر هر کاری کردم نتونستم براشون کامنت بذارم (برای هیچ کدوم از پستهاشون)... ترجیح دادم از طریق همین وبلاگ اطلاع رسانی کنم... لطفاَ دعا کنید هر چه زودتر حال همه بیماران به خصوص پدر بزرگوار ایشون خوب بشه و به سلامتی از بیمارستان مرخص بشن...

نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:٤٤ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٢/۳/٢٢
    پيام هاي ديگران()