ترلان کافه


+ کاپ کیک هل و زعفران

سلام به دوستان عزیزم

سال نو رو به همه شما عزیزان تبریک میگم... امیدوارم سال جدید رو با انرژی و لحظات خوش شروع کنید و با خاطراتی شیرین و لذت بخش به سال بعد برید. قلب

تعطیلات خوش گذشت؟ چشمک

برای این که تو این روزهای آغازین سال نو کامتون رو شیرین کنم یه کاپ کیک خوشمزه و آسون آموزش میدم با عطر هل و زعفران... مطمئنم خواهید پسندید.

 


مواد لازم:

شکر دانه ریز ................................... یک و نیم لیوان

تخم مرغ درشت ............................... 5 عدد

آرد سفید ........................................ دو و نیم لیوان

روغن مایع ....................................... دو سوم لیوان

بکینگ پودر ...................................... 2 ق چ

شیر ............................................... نصف لیوان

باتر میلک ........................................ نصف لیوان

(برای تهیه نصف لیوان باتر میلک، نصف ق غ سرکه رو توی نصف لیوان شیر معمولی حل کنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا این شیر تبدیل به باتر میلک بشه)

وانیل .............................................. نصف ق چ

پودر هل .......................................... 1 ق چ

زعفران ............................................ نصف ق چ

گلاب ............................................... یک چهارم لیوان

کنجد ............................................... به میزان لازم

طرز تهیه:

فر رو با حرارت 170 درجه روشن کنید.

قالب کاپ کیک رو کمی چرب کنید و کمی کنجد رو کف قالب بپاشید.

آرد، بکینگ پودر و پودر هل رو با هم مخلوط و الک کنید.

تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی به مدت تقریباً 5 دقیقه بزنید تا حجمش حدوداً سه برابر بشه.

روغن، شیر، باتر میلک، زعفران و گلاب رو به مایه اضافه کنید.

مخلوط آرد رو اضافه کنید و به آرومی با لیسک هم بزنید.

از مایه، قالب کاپ کیک رو پر کنید. (این کاپ کیک زیاد پف نمی کنه)

قالب رو توی فر بذارید و حدود 20 دقیقه بپزید. (مدت زمان پخت کیک بستگی به حرارت فرتون داره. سر 20 دقیقه با خلال دندون چک کنید. اگه دیدید پخته درش بیارید وگرنه 7-8 دقیقه دیگه صبر کنید.)

وقتی کمی از حرارت کاپ کیک ها کم شد، با احتیاط از توی قالب بیرون بیارید. تهشون این شکلیه!

کاپ کیک های نرم و خوشمزه و خوش عطری هستن... امیدوارم لذت ببرید.

نوش جان! قلب

منبع: منال العالم

نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:۳۸ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٢/۱/۱٥
دسته بندی: کیک و شیرینی و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()