ترلان کافه


+ چیز رول شیرین (Sweet Cheese Roll)

با سلام به همه دوستان خوبم...

قبل از هر چیز عید نیمه شعبان رو به همه شما عزیزان تبریک میگم و آرزو می کنم همه روزاتون عیدگونه و دلاتون سرشار از شادی و سرور باشه قلب

به مناسبت این روز عزیز، یه شیرینی بسیار راحت و خوشمزه آموزش میدم که البته پای ثابت سفره های افطارمونم هست!!


مواد لازم:

خمیر سمبوسه یا نان لواش

پنیر خامه ای

عسل

پودر نارگیل برای تزیین

روغن مایع برای سرخ کردن

آرد

آب

مقدار هیچ کدوم از این مواد رو نگفتم چون اصلاَ اندازه گیری نمیخواد. هر چقدر که بخواهید میتونید توی خمیر رو با پنیر خامه ای پر کنید و به میزان دلخواه درست کنید!

طرز تهیه:

قبل از هر چیز مقداری آرد رو با کمی آب مخلوط کنید تا یه خمیر شل و چسبنده ای به دست بیاد. این خمیر برای چسبوندن لبه های چیز رول هست. 

طرز تهیه این چیز رول بسیار ساده س و موادی که نیاز داره همینا هستن که تو عکس می بینید. اگه خمیر سمبوسه نداشتید میتونید نون لواش رو به شکل مستطیل برش بزنید و به جای نون سمبوسه استفاده کنید.

مقداری پنیر رو یه طرف نون سمبوسه بذارید. من معمولاَ یک سوم پنیر رو برای هر چیز رول استفاده می کنم. شما اگه دوس داشتید می تونید نصف پنیر بذارید.

از همون سری که پنیر داره شروع کنید به رول کردن نون سمبوسه.

آخرش رو با کمی خمیر چسبنده که اول کار درست کردید بچسبونید.

سر و ته چیز رول رو هم خمیری کنید تا پنیر موقع سرخ شدن از توی چیز رول نریزه بیرون.

چیز رول ها رو توی روغن داغ و نسبتاَ شناور سرخ کنید. (با احتیاط توی روغن بندازید)

هر دو طرفشون باید طلایی بشه.

از توی روغن که در آوردید توی ظرف بچینید و روش به میزان دلخواه عسل بریزید.

اگه دلتون خواست می تونید کمی هم پودر نارگیل یا پودر پسته بپاشید روش!

به همین سادگی می تونید یکی از خوشمزه ترین شیرینی ها رو درست کنید!! شیرینی که دور تا دورش یه نون کرانچی و شیرین داره و وسطش هم یه پنیر خامه ای شور و شیرین!!! 

فقط هر وقت خواستید درست کنید به میزان زیاد درست کنید چون مطمئن باشید تا تهش تموم میشه!!!! چشمک

نکته: موقع پیچیدن چیز رول نه خیلی شل بپیچید که باز بشه نه خیلی سفت! چند سال پیش یه دفعه من خیلی سفت پیچیده بودم و تمام منافذش رو هم با خمیر پوشونده بودم که پنیرش موقع سرخ شدن بیرون نریزه... وسطای سرخ کردن یکیشون منفجر شد و همه جا رو چرب کرد و دو سه جای کوچولو هم روی دستم سوخت!!!!) 

مجدداَ عیدتون مبارک!! لبخند

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٤٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٢/٤/۳
دسته بندی: شیرینی و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()