ترلان کافه


+ ساندویچ فر پز

سلام دوستای گلم... خدا رو شکر که تونستم یه وقت کوچولو پیدا کنم و بیام به وبلاگ محبوبم!! لبخند دیروز این ساندویچ های خوشمزه رو درست کردم که علیرغم سادگی بسیاااااااااااااار خوشمزه بودن!!! در واقع یه نوع پیراشکیه ولی چون بزرگتره و به شکل ساندویچ درست میشه و مث ساندویچ هم خورده میشه اسمش رو گذاشتم ساندویچ! و فر پزه چون ساندویچیه که نونش رو هم خودمون تو فر درست می کنیم!

این ساندویچ گزینه بسیار خوبیه برای اونایی که تا حالا پیراشکی درست نکردن. چون دردسر پیراشکی های کوچیک و ظریف کاری های اونارو نداره و خیلی سریع هم حاضر میشه! پس می تونید با این ساندویچ ها شروع کنید و بعد که ترستون از خمیر بازی ریخت برید سراغ پیراشکی های حرفه ای! چشمک


خمیر

مواد لازم:

آرد سفید .......................................... دو و نیم الی سه پیمانه

خمیر مایه .......................................... 1 ق غ

شیر ولرم ........................................... 1 پیمانه

روغن مایع .......................................... نصف پیمانه

نمک ................................................. نصف ق چ

شکر ................................................... 1 ق غ

طرز تهیه:

شیر و روغن مایع رو بریزید توی کاسه بزرگی و آرد، خمیر مایه فوری، شکر و نمک رو بهش اضافه کنید.

(اگه از خمیر مایه معمولی استفاده می کنید، اون رو به همراه شکر به شیر اضافه کنید و کمی صبر کنید تا عمل بیاد بعد روغن رو بهش اضافه کنید و نهایتاً هم آرد و نمک)

مخلوط رو به مدت 10-15 دقیقه ورز بدید تا خمیر شکل بگیره و از حالت چسبندگی بیاد بیرون. اولش این طوریه:

ولی بعد که مرتب ورز بدید به تدریج از چسبندگیش کم میشه و این طوری میشه:

خمیر رو توی کاسه چرب شده گذاشته و روش رو با سلفون بپوشونید.

بعد بذاریدش یه جای گرم تا حجمش 2 برابر بشه.

 

تو این فاصله برید سراغ درست کردن مایه میانی ساندویچ.

مواد میانی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ................................... 250 گرم

پیاز درشت ............................................. 1 عدد

رب گوجه فرنگی .................................... 1 ق غ

نخود فرنگی .......................................... یک سوم لیوان

فلفل دلمه ای خرد شده ........................... نصف یک عدد

جعفری خرد شده .................................... 1 ق غ

فلفل سبز .............................................. به مقدار دلخواه

نمک و فلفل .......................................... به میزان لازم

ادویه دلخواه ........................................... به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز رو ریز خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید. وقتی گوشت پخت فلفل دلمه ای و نخود فرنگی رو بریزید توی ماهیتابه و هم بزنید. رب گوجه رو هم اضافه کنید و اگه دیدید مایه خیلی سفته حدود نصف لیوان آب جوش اضافه کنید تا همه مواد با هم بپزن (ولی پس از پخت باید آبش کشیده شده باشه و اصلاً آب نداشته باشه). آخر سر نمک، فلفل، جعفری خرد شده، فلفل سبز و ادویه رو هم اضافه کنید. (من از پودر سیر، اورگانو و فلفل سفید استفاده کردم)

برای درست کردن ساندویچ، از خمیر به اندازه یه نارنگی درشت بردارید و روی سطح کار که کمی چرب کردید باز کنید. از مایه گوشتی به اندازه 2 ق غ سرپر بریزید روی خمیر ...

... و اطراف خمیر رو جمع کنید تا به شکل باگت در بیاد.

ساندویچ ها رو از سمت درزشون توی سینی فر بچینید. (بهتره توی سینی کاغذ روغنی بندازید تا از چسبیدن نون ها به سینی جلوگیری کنه)

روی اونها رو با پارچه یا سلفون بپوشونید و حدود یه ربع بهشون استراحت بدید.تو این فاصله فر رو روشن کنید و اجازه بدید با حرارت 180 درجه گرم بشه. یه کاسه کوچیک آب هم بذارید کف فر که نون ها موقع پخت نرم بشن.

روی نون ها رو کمی روغن بمالید و بذارید توی فر به مدت تقریباً نیم ساعت بپزه. باید زیر و روی نون طلایی بشه. اگه دیدید روش هنوز سفید مونده در حالیکه زیرش کاملاً برشته شده، فر رو خاموش کنید و 1-2 دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی بشه.

فوق العاده ساده و بیش از حد خوشمزه س!!!! حتی اگه دوس داشتید میتونید پس از این مرحله اون ها رو تو دستگاه گریل بذارید که دیگه محشر میشه ولی من به دلیل کمی وقت این کار رو نکردم!

این مقدار مواد تقریباً 4-5 تا ساندویچ به طول حدوداً 22 سانت میده که من البته با دو برابر این مقدار کار کردم.

دستور خمیرش با کمی تغییرات همون دستور خمیر پیتزای کتاب هنر آشپزیه، ضمن این که میشه از دستورهای دیگه خمیر هم استفاده کرد. مایه میانی هم که به مایه ماکارونی معروفه و هر کس می تونه با توجه به ذائقه ش اونو تغییر بده. خلاصه این که قلق خاصی نداره و من اونو برای تشویق دوستایی که از خمیر بازی می ترسن گذاشتم. کما این که با شرایط فعلیم بیشتر از اینم نمی تونم روی یه غذا وقت بذارم (همون طور که می بینید خیلی هول هولکی عکس گرفتم و نه از تزیین غذا خبریه نه چیزی! خنده)

ما که خیلی دوس داشتیم و خیلی خوشمون اومد. امیدوارم شما هم درست کنید و دوس داشته باشید ... نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٥۳ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٢/٧/۳
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()