ترلان کافه


+ کیک سیب

سلام عزیزان

دیشب پس از مدتها همت کردم و بالاخره کیک سیب رو درست کردم. فوق العاده خوشمزه س و مطمئنم دوس خواهید داشت. البته من قبلاً کیک سیب و هویج رو آموزش دادم و این ورژن تغییر شکل یافته همون کیکه.


مواد لازم:

آرد سفید ....................................... دو و نیم لیوان

بکینگ پودر ..................................... 2 ق م

نمک ............................................. خیلی کم

شکر .............................................. 1 لیوان

روغن مایع ...................................... 1 لیوان سرخالی

تخم مرغ ........................................ 3 عدد

پودر دارچین .................................... 1 ق غ

سیب .............................................. 4 عدد

کره ................................................ 30 گرم

گردوی خرد شده ............................. نصف لیوان

کشمش ........................................ نصف لیوان

طرز تهیه:

فر رو روشن کنید و روی درجه 180 تنظیم کنید.

سیب ها رو پوست بکنید و ریز خرد کنید. کره رو آب کنید و با سیب ها مخلوط کنید. دارچین رو هم بپاشید روی سیب ها و همه رو با هم مخلوط کنید و بذارید کنار.

آرد، بکینگ پودر و نمک رو هم با هم مخلوط کنید و توی کاسه جداگونه ای نگه داری کنید.

یک قالب مستطیلی شکل به ابعاد 22×29 سانت رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید. اگه شکل قالبتون فرق می کنه اشکالی نداره ولی سایزش همین حدود باشه چون مقدار مایه کیکی که با این مواد به دست میاد برای قالبی با این ظرفیت هست.

کشمش ها رو اگه همین جوری توی مایه کیک بریزیم موقع پخت ته نشین میشه  و می سوزه. ولی اگه دورش آغشته به آرد بشه دیگه این اتفاق نمیفته. برای این کار، کشمش ها رو توی مخلوط آرد که توی کاسه جداگانه ای نگهداری کردید بریزید و با یه قاشق خشک هم بزنید. بعد الک کنید تا کشمش ها توی الک باقی بمونن و آرد جدا بشه. بعد همین آرد رو بریزید توی مایه کیک.

برای شروع، تو کاسه ای روغن و شکر رو با همزن برقی به مدت تقریباً 3 دقیقه بزنید و بعد تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید. پس از اضافه کردن هر تخم مرغ 1 دقیقه هم بزنید.

مخلوط آرد رو  به مایه تخم مرغ اضافه کنید و فقط در حدی که مواد با هم مخلوط بشن هم بزنید.

سیب، گردو و کشمش رو هم به مایه کیک اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

وقتی که همه مواد با هم مخلوط شدن مایه رو توی قالب بریزید و تو فر بذارید.

تقریباً 40 الی 45 دقیقه زمان لازم داره تا بپزه. اگه خلال دندونی که وسط کیک فرو می کنید تمیز بیرون بیاد یعنی تو این مدت کیک پخته در غیر این صورت 5-10 دقیقه دیگه هم بذارید تو فر بمونه.

بعد از توی فر دربیارید و بذارید حدود 1 ربع توی دمای آشپزخونه بمونه تا سرد شه. بعد از توی قالب در بیارید و برش بزنید.

کیک بسیار خوشمزه و خوش عطریه. البته فکر نمی کنم نیازی به گفتن باشه... کیکی که سیب داره، دارچین داره، کره داره .... می تونه خوش عطر نباشه؟؟!؟!؟!؟

یکی از خواننده های خوب وبلاگ به اسم "میخک" خیلی وقت پیش از من درخواست آموزش کیک سیب رو کرده بود ولی اینقدر گذشته که فکر کنم دیگه خود میخک هم یادش رفته باشه!!! به هر حال امیدوارم اینجا رو ببینه و بدونه که من به یادش بودم!!

این کیک باب میل افرادی مث همسر بنده س که عاشق کیک های پرملاط هستن! من خودم ترجیح میدم گردو و کشمش کمتری بریزم! حالا خودتون می دونید با این کیک چه کار کنید که بیشتر بپسندیدش!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:۱٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٢/٩/٤
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()