ترلان کافه


+ پای چوپان با کوفته قلقلی

سلام دوستان عزیزم

یه چند وقتی بود که سروری که باهاش عکسهای وبلاگ رو آپلود می کنم دچار مشکل شده بود و عکس های وبلاگ باز نمی شد. برای همین دست و دلم به آشپزی و وبلاگ نویسی نمی رفت. آخه چه فایده که آدم بیاد دستور غذا بذاره ولی عکس نداشته باشه؟!؟! به دل من که نمیشینه ... و فکر نمی کنم به دل کس دیگه ای هم بشینه! حالا که خدا رو شکر اشکال برطرف شده دلم میخواد سریع یه رسیپی خوشمزه براتون بذارم که انشالله درست کنید و در کنار عزیزانتون میل کنید... اتفاقاً تو شبای سرد زمستون هم خیلی می چسبه!


مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ................................ نیم کیلو

پیاز .................................................... 2 عدد

سیب زمینی متوسط ............................ تقریباَ 5/1 کیلو (6-7 عدد)

پنیر چدار ............................................. 200 گرم

شیر .................................................. نصف لیوان

تخم مرغ ............................................. 3 عدد

جعفری خرد شده ................................. 4-3 ق غ

نمک، فلفل و زردچوبه ............................ به مقدار لازم

پودر سوخاری ...................................... 2-3 ق غ

طرز تهیه:

پیاز رو ریز رنده کنید و با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل حسابی مخلوط کنید و چنگ بزنید تا یه دست بشه و بعد به شکل کوفته قلقلی های یه اندازه در بیارید...

... و توی مقدار کمی روغن سرخ کنید. من پس از سرخ شدن کمی هم زرماری پاشیدم روش تا خوش عطرتر بشه!

سیب زمینی ها رو آب پز یا کبابی کنید. بعد پوستش رو بگیرید و با چنگال له کنید. (من از شف طیبه یاد گرفتم که سیب زمینی ها رو 8 دقبقه توی مایکروویو بذارم تا کبابی بشه)

 پنیر چدار رو رنده کنید.

بعد پنیر چدار رنده شده، تخم مرغ، شیر، نمک، فلفل و کمی زردچوبه رو به سیب زمینی اضافه کنید و همه رو با هم مخلوط کنید.

یه ظرف پیرکس به ابعاد تقریباً 30×40 سانت رو یه مقدار چرب کنید و کف ظرف پودر سوخاری بریزید و مخلوط سیب زمینی رو توی ظرف پهن کنید.

کوفته قلقلی ها رو روی سیب زمینی بچینید و آخر کار جعفری خرد شده رو بپاشید روی غذاتون و بذارید توی فری که از قبل با درجه حرارت 180 گرم شده به مدت تقریباً نیم ساعت.

وقتی کاملاً پخت در بیارید و کمی صبر کنید تا از حرارتش یه مقدار کم بشه. بعد به آرومی و خوشگل برش بزنید و تیکه های برش خورده رو بردارید و توی ظرف بچینید.

یه شام ساده، خوشمزه و شیک!

چند روز پیش داشتم وبلاگ شف طیبه عزیز رو نگاه می کردم که رسیدم به کیش کوفته قلقلی! خیلی خوشم اومد و خواستم درست کنم ولی یادم اومد که خانواده من زیاد اهل کیش و تارت نیستند! برای همین تصمیم گرفتم کلاً دستور رو تغییر بدم تا مطابق سلیقه خانواده ام بشه ولی ایده اصلی از همونجا که گفتم گرفته شده. همینجا از شف طیبه نازنین که همیشه با رسیپی های خوشمزه و کاملش ما رو غافلگیر می کنه تشکر می کنم.

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱:۳۱ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٢/۱۱/۳
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()