ترلان کافه


+ کیک دارچینی

سلام عزیزان

با یه کیک ساده و خوشمزه موافقید؟؟ اونقدر آسونه که من همزمان با این کیک یه کیک شربتی هم پختم و اصلاَ خسته نشدم!!!

 


مواد لازم:

آرد سفید ...................................... 2 لیوان

تخم مرغ درشت ............................ 4 عدد

شکر دانه ریز ................................. 1 لیوان

روغن مایع ..................................... یک چهارم لیوان

شیر ............................................. 1 لیوان

بکینگ پودر ..................................... 1 ق غ سرخالی

وانیل ............................................. نصف ق چ

دارچین .......................................... 2 ق غ

گردوی خرد شده .............................. نصف لیوان

 

برای تهیه سس کیک

شیر عسلی ................................... سه چهارم لیوان

پنیر خامه ای ................................... 5 عدد

دارچین ........................................... 1 ق غ

 

طرز تهیه:

فر رو با درجه 180 روشن کنید.

قالب کیک رو چرب و آردپاشی کنید یا با کاغذ قنادی بپوشونید.

آرد، بکینگ پودر و دارچین رو با هم مخلوط و الک کنید.

 

تخم مرغ ها و وانیل رو به مدت 10 دقیقه با همزن بزنید تا کاملاً پفکی بشه.

به تدریج شکر رو اضافه کنید و هم بزنید.

روغن و بعد هم شیر رو اضافه کنید و همچنان هم بزنید.

مخلوط آرد رو به مایه کیک اضافه کنید و تا حدی که آرد مخلوط بشه هم بزنید، نه بیشتر! آخر سر هم گردو رو اضافه کنید.

مایه رو توی قالب بریزید و بذارید توی فر.

پس از نیم ساعت کیک رو چک کنید. ببینید اگه پخته دربیارید در غیر این صورت بذارید چند دقیقه دیگه هم بمونه. کیک زمانی پخته که وقتی خلال دندون رو وسط کیک فرو می کنید تمیز بیرون بیاد.

برای تهیه سس کیک، همه مواد رو با هم بریزید توی مخلوط کن یا غذاساز و اونقدر بزنید تا کاملاً یه دست بشه.

وقتی کیک سرد شد، سس رو روی کیک بریزید.

این کیک بدون سس هم خوشمزه س ولی با سس یه چیـــــــــــــــــــــز دیگه س!!! چشمک

درست کنید و در این شبهای سرد، با چای شامگاهی میل بفرمایید.... خیلی می چسبه!

بذارید یه اعتراف کوچولو بکنم: من مخلوط آرد رو از قبل آماده نکرده بودم و وسطای کار اومدم آرد و دارچین رو مخلوط کنم که یهو دیدم پودر دارچین تموم شده!!! سریع یه مقدار چوب دارچین داشتم، اومدم اونا رو ریختم توی آسیاب برقی و پودر کردم. این کار یه مقدار زمان برد و بین مراحل درست کردن کیک فاصله انداخت. فکر کنم به خاطر همین بود که کیک یه مقدار سنگین بود و حالت پفکی نداشت. ولی خیلی خوشمزه بود.

توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید. وقتی میگن همه مواد رو دم دست بذارید یعنی این! و خوب البته یه چیز دیگه که به پفکی شدن کیک کمک می کنه فولد کردن با لیسکه! که من چون خیلی سریع داشتم کار می کردم با همزن برقی هم زدم! 

طعمش خوبه و با چای خیلی می چسبه.

نوش جان! قلب

 

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:٢٥ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٢/۱۱/٩
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()