ترلان کافه


+ کیک باقلوا نارگیل

سلام دوستان عزیزم

دیشب این کیک خوشمزه رو درست کردم. خیلی جالب بود، دقیقاً انگار داری باقلوا میخوری... طعمش عین خود باقلوا بود ولی فقط بافتش فرق می کرد. من خودم که خیلی خوشم اومد. مخصوصاً با چای!!! این جوری دیگه شیرینیشم اذیت نمی کنه. لبخند


مواد لازم:

آرد سفید ....................................... یک و نیم پیمانه

شکر ............................................. سه چهارم پیمانه

پودر نارگیل ..................................... یک و نیم پیمانه

روغن مایع ...................................... سه چهارم پیمانه

پودر هل ......................................... یک ق چ

بکینگ پودر ..................................... یک و نیم ق چ

تخم مرغ ........................................ 3 عدد

وانیل ............................................. نصف ق چ

مواد لازم برای شربت باقلوا:

شکر ............................................. یک و نیم لیوان

آب ................................................ یک و نیم لیوان

هل درسته ..................................... 5 - 6 عدد

زعفران ........................................... حدود 1 ق چ

گلاب .............................................. 2 ق غ

آبلیمو .............................................. 3 - 4 قطره

طرز تهیه:

قالبتون رو چرب کنید. من برای این کیک از یه قالب به ابعاد تقریباً 40×20 سانت استفاده کردم. قالب باید اون اندازه وسعت داشته باشه که ارتفاع مایه کیک کمتر از 2 سانت بشه. ضمناً خیلی هم نازک نشه چون اونجوری خیلی خشک میشه و ممکنه بسوزه.

فر رو روشن کنید و درجه ش رو روی 180 تنظیم کنید.

تخم مرغ ها، وانیل و شکر رو حسابی با همزن بزنید تا کاملاً رنگش روشن شه. (حدود 3 دقیقه)

 

(از اینجا به بعد زیاد هم نزنید چون پف کیک می خوابه)

روغن رو اضافه کنید و هم بزنید. بعد هم پودر نارگیل رو توی مایه مخلوط کنید.

 

آرد، بکینگ پودر و پودر هل رو با هم مخلوط و الک کنید و به مایه کیک اضافه کنید و فقط در حدی که مواد با هم مخلوط بشن هم بزنید.

مایه رو توی قالب بریزید.

و بذارید توی فر به مدت تقریباً نیم ساعت تا بپزه. هر وقت خلال دندون رو توی کیک فرو کردید و تمیز بیرون اومد یعنی پخته. کیک من توی 25 دقیقه پخت.

توی فاصله ای که کیک داره می پزه شربت رو آماده کنید.

آب، شکر، زعفران و هل رو بذارید روی حرارت تا بجوشه. پس از 10 دقیقه آبلیمو رو اضافه کنید. آخر سر گلاب رو بریزید و یکی دو جوش که زد از روی حرارت بردارید.

کیک رو که از توی فر درآوردید 5 دقیقه صبر کنید و بعد شربت رو که کمی از حرارتش کم شده کم کم روی کیک بریزید.

من یه مقدار از شربت رو نریختم چون احساس کردم با کل شربتی که توی دستور اومده بود کیک زیادی شیرین میشد. شما اگه کیک خیلی شیرین دوس دارید همش رو بریزید وگرنه میتونید دو سوم این مقدار درست کنید یا این که مث من همش رو درست کنید ولی یک سومش رو توی ظرف دردار نگه دارید و هر وقت خواستید، باهاش شربت گوارایی چیزی درست کنید (مث شربت نعناع یا آبلیمو!)

روی کیک رو با پودر پسته و پودر گل محمدی تزیین کنید.

وقتی کیک سرد شد برش بزنید و توی ظرف بچینید.

این کیک به خاطر داشتن مقدار زیادی پودر نارگیل (به اندازه آرد، پودر نارگیل داره) بافت متلاشی شونده داره و باید خیلی با احتیاط برش داده بشه. مخصوصاً اگه گرم باشه که همون موقع برش، آش و لاش میشه و خوردنش هم خیلی سخته. پس حتماً بذارید اقلاً یه شب توی یخچال بمونه تا یه مقدار سفت بشه و خودش رو بگیره. (این عکس ها حدود 2-3 ساعت پس از پخت گرفته شده و همونطور که می بینید برشش خیلی تمیز در نیومده. چون میخواستم امروز آپلود کنم دیگه وقت نداشتم بذارم حسابی سرد بشه و بعد برش بزنم.)

امیدوارم این کیک رو درست کنید و دور هم ازش لذت ببرید.

 

انشالله همیشه دور هم جمع باشید و کانون خانوادگیتون گرم گرم باشه.

 

نوش جان! قلب

 

منبع: کتاب شیرینی پزی آراسته (با اندکی تغییر)

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:٤٤ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٢/۱۱/۱٦
دسته بندی: کیک و شیرینی
    پيام هاي ديگران()