ترلان کافه


+ کوفته پیرسون

این غذا اصلاً کوفته نیست! نمی دونم... شاید یه جور ساندویچ کوچولوه که تو تخم مرغ و پودر سوخاری غلتیده میشه و سرخ میشه. ولی حالا چرا من نوشتم کوفته پیرسون، جریان داره!

روزای دانشگاه یه وقتایی یکی از بچه ها به اسم "معصومه" این غذا رو درست می کرد و میاورد با هم می خوردیم. اون موقع ها بنا به دلایلی اسم این غذا رو گذاشتیم کوفته پیرسون... و این اسم موند روش و از منم نخواید توضیح بیشتری بدم یا عوضش کنم! نیشخند

هر وقت که درست می کنم هم از مزه اش و هم از به یاد آوردن خاطرات خوش دانشگاه و خوردن کوفته پیرسون دور هم لذت می برم! خیال باطل


مواد لازم:

١- سینه مرغ ............................ نیم کیلو

٢- نخود فرنگی .......................... ١ لیوان

٣- نان پیتا* ................................ ۵ الی ۶ عدد

۴- پنیر خامه ای ........................ به مقدار لازم

۵- سماق ................................ ١ ق غ

۶- هویج .................................. ١ عدد

٧- نمک و ادویه دلخواه ................ به مقدار لازم

٨- پیاز ..................................... ٢ عدد

* نان پیتا همان نون لبنانی یا نون عربیه که به صورت دو لایه است.

طرز تهیه:

پیاز رو ریز خرد کنید و تفت بدید تا سرخ بشه. بعد سینه مرغ رو  هم به قطعات کوچیک ببرید و بهش اضافه کنید و هم بزنید تا بپزه. البته می شه هم سینه مرغ رو جداگونه پخت و اونو ریش ریش کرد و بعد به پیاز کرد و تفتش داد.

هویج رو رنده کنید و  به همراه نخود فرنگی بذارید با کمی آب بپزه. نهایتاً همه اینا رو با هم مخلوط کنید و نمک و ادویه و سماق رو هم اضافه کنید و هم بزنید. به این ترتیب مایه شما آماده است.

نون های پیتا رو به صورت قطری ببرید به طوری که هر نون به ۶ مثلث تقسیم بشه.

بعد لای هر مثلث رو باز کنید و قسمت داخلی اون رو از سمت درز با یه مقدار کمی پنیر خامه ای بپوشونید.

از مایه یه ق غ لای نون بذارید و مطابق شکل اونو بپیچید. وقتی به آخر رسیدید، نوک مثلث رو با یه مقدار کم پنیر خامه ای به بدنه مثلث بچسبونید.

لقمه ها که آماده شدن، اونا رو یکی یکی تو تخم مرغ زده شده و بعد تو پودر سوخاری بغلتونید.

در آخر هم اونا رو تو روغن داغ سرخ کنید و پس از سرخ شدن روغن اضافی اونو بگیرید.

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:۱٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸۸/٥/٢
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()