ترلان کافه


+ فلافل میگو

سلام دوستان نازنینم

این فلافلی که الآن میخوام بهتون آموزش بدم یه فلافل فوق العاده س!! خود من که اینقدر خوشم اومد که به زور جلوی خودم رو گرفتم که بیشتر نخورم وگرنه به راحتی میتونستم یه بشقاب پر نوش جان کنم! نیشخند

حالا این شما این هم فلافل بسیاااااااااااااااااااااااار خوشمزه میگو! چشمک


مواد لازم:

میگوی پاک کرده ....................... نیم کیلو

نخود ....................................... 1 لیوان

پیاز متوسط .............................. 1 عدد

سیر ........................................ 5-6 حبه

فلفل سبز ................................. 1 عدد

جعفری خرد شده ....................... 4-5 ق غ

پودر زیره .................................... 1 ق غ

بکینگ پودر ................................. 1 ق غ

نمک و فلفل ................................ به اندازه لازم

کنجد و سیاه دانه ........................ به اندازه لازم

طرز تهیه:

نخود رو به مدت حداقل 24 ساعت خیس کنید و موقع استفاده آبکش کنید و مطمئن شید که آبش کاملاً رفته.

میگو رو کاملاً پاک کنید و رگ پشتش رو تخلیه کنید و پس از شستشو بریزید تو آبکش تا آب اضافیش بره و آخر سر با دستمال خشکش کنید.

اگه غذاسازتون بزرگه همه مواد به جز بکینگ پودر و کنجد و سیاه دانه رو با هم بریزید توش و یه جا چرخ کنید ولی اگه غذاسازتون کوچیکه مث من عمل کنید:

میگو و نخود رو بریزید توی کاسه بزرگی. جعفری، فلفل سبز، سیر و پیاز رو خرد کنید و با میگو و نخود مخلوط کنید. آخر سر نمک و فلفل سیاه و زیره رو هم بریزید و هم بزنید.

بعد کم کم از این مخلوط بریزید توی غذاساز و چرخ کنید. پس از اون بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید.

از مایه فلافل به اندازه گردو توی دستتون گرد کنید و توی سینی بچینید.

مقداری روغن بریزید توی ماهیتابه و بذارید داغ بشه. (اندازه روغن اونقدری باشه که فلافل به راحتی توش سرخ بشه)

حالا فلافل ها رو دونه دونه توی روغن سرخ کنید. یه طرفش که سرخ شد برش گردونید تا اون سمتش هم برشته بشه.

پس از سرخ شدن هم روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.

می تونید کنجد و سیاه دونه رو با هم توی کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. بعد یه طرف فلافل ها رو یکی یکی اول بزنید توی کنجد...

...و بعد سرخ کنید. همسری این مدل کنجددار رو بیشتر از نوع ساده ش دوس داشت.

خیلی خوشمزه س. مزه میگو به سختی قابل تشخیصه. هر چند خود من عاشق میگو هستم و اگه خیلی مزه میگو میداد هم اصلاً بدم نمیومد!

با سس ارده خیلی خوشمزه میشه. طرز تهیه سس ارده رو هم توی پست بنیه گل کلم توضیح دادم.

با این مقدار مواد حدود 40 عدد فلافل به دست میاد.

من کلاً خیلی فلافل دوس دارم و توی همین وبلاگ هم تا حالا 3 مدل فلافل مختلف آموزش دادم: فلافل (فلافل نخود)، فلافل باقلا سبز و فلافل باقلا... همشون هم خوشمزه هستن ولی این یکی خیلی سبکه و بیشتر دوس داشتم!!

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید!

نوش جان! قلب

 

منبع: شبکه فتافیت .... شف آندرو (با کمی تغییر)

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:٢٥ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۳/٢/۱٠
    پيام هاي ديگران()