ترلان کافه


+ نان پاپاروتی (Papparoti Bun)

سلام به همه شما دوستان نازنینم

فردا ولادت حضرت علی (ع) و روز پدره... این روز رو به همه پدران زحمتکش و مهربون تبریک میگم.

میخوام به مناسبت این روز قشنگ نون های خوشمزه پاپاروتی رو آموزش بدم... انشالله درست کنید و گرم گرم بذارید تو دست باباتون تا با یه نون پاپاروتی و یه استکان چای خستگی روز از تنش بیاد بیرون! قلب


مواد لازم برای خمیر نان:

آرد سفید ....................................... نیم کیلو

نمک .............................................. به اندازه نوک قاشق

تخم مرغ ......................................... 1 عدد

شیر خشک ..................................... 20 گرم (تقریباً 2 ق غ سرخالی)

خمیر مایه فوری ............................... 8 گرم (تقریباً 1 ق غ سرخالی)

آب ولرم ........................................... 270 سی سی

شکر دانه ریز ................................... 75 گرم

کره نرم شده ................................... 60 گرم

 

مواد لازم برای روی نان:

کره نرم شده ................................... 200 گرم

خاکه قند ........................................ 160 گرم

تخم مرغ ......................................... 3 عدد

نسکافه .......................................... 2 ق غ

آب جوش ........................................ 1 ق غ

پودر دارچین ..................................... نصف ق چ

آرد سفید ......................................... 200 گرم

 

طرز تهیه:

برای تهیه لایه روی نون (تاپینگ نسکافه ای)، کره و خاکه قند رو با همزن اونقدر بزنید تا مث کرم بشه.

بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنید و وقتی همه تخم مرغ ها با کره مخلوط شدن نسکافه رو توی آبجوش حل کنید و به مایه اضافه کنید و هم بزنید. (میزان نسکافه می تونه بر حسب ذائقه یه مقدار کم و زیاد بشه)

آخر سر هم آرد و دارچین رو با هم مخلوط کنید و به مایه تاپینگ اضافه کنید و با همزن بزنید و وقتی آماده شد روش رو بپوشونید و بذارید توی یخچال.

 

برای درست کردن خمیر، آرد، شیر خشک، شکر و نمک رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه، آب و تخم مرغ ها رو اضافه کنید و خمیر رو ورز بدید. آخر سر هم کره نرم شده رو اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با دست ورز بدید تا به همچین خمیری برسید.

خمیر رو قبل از استراحت به چونه های 50 گرمی (به اندازه یه نارنگی) تقسیم کنید.

تقریباً 15 تا چونه میشه... روی چونه ها رو با پلاستیک بپوشونید و به مدت 10 دقیقه استراحت بدید.

یه مقدار کره رو به قطعات یک اندازه برش بزنید. (این کره رو توی مواد لازم ننوشتم)

دونه دونه چونه ها رو باز کنید و یه قطعه کره بذارید وسطش... (بعضی ها به جای کره از پنیر خامه ای استفاده می کنن... اونم خیلی خوشمزه میشه)

اطراف خمیر رو بیارید روی کره و ببندید.

کره رو که لای چونه ها گذاشتید، دوباره روی اونارو بپوشونید و این بار بذارید 45 دقیقه استراحت کنن.

(نون های من نزدیک 1 ساعت یا شایدم بیشتر استراحت کردن... اونایی که بچه کوچیک دارن خیلی راحت می تونن حدس بزنن چرا این طور شد!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ اوایل خودمم تعجب می کردم چرا آشپزیام طبق برنامه جلو نمیره ولی الآن دیگه عادت کردم!!! ابرو)

فر رو روشن کنید و دماش رو روی 200 درجه تنظیم کنید. مایه تاپینگ رو از توی یخچال در بیارید و توی قیف بریزید. اگه دیدید خیلی سفته به مقدار خیلی کم آبجوش اضافه کنید.

تاپینگ رو با کمک قیف به صورت حلزونی روی نون ها بدید. این مرحله خیلی خوشایند و جالبه چون بر خلاف انتظارم اصلاً کار سختی نبود! میتونید هم با قاشق روی نون ها رو بمالید ولی حسن قیف و روش حلزونی علاوه بر جالب و دوس داشتنی بودنش (و همچنین روش اصولی و سنتیش!) اینه که ضخامت همه جاش به یه اندازه میشه.

نون ها رو بذارید توی فر و حدود 12-15 دقیقه صبر کنید. لایه رویی سریع باز میشه و روی نون رو به صورت یکپارچه می پوشونه.

این روی نون:

اینم زیر نون که باید طلایی بشه.

این نون ها رو گرم گرم با قهوه یا چای نوش جان کنید!

اینم یه نما از مقطع عرضی:

(اون وسطش که خالیه جای کره هست که آب شده!)

خیلی تصادفی آموزش نون "پاپاروتی" با روز "پدر" (پاپا) یکی شد!!

مجدداً روز پدر رو به بابای عزیزم و همه باباهای خوب و نازنین تبریک میگم و دعا می کنم حضور گرم همه باباها پشت بچه هاشون حس بشه.... حضوری که مث یه کوه به آدم قوت قلب و آسایش خاطر میده...

در ضمن.............. همسر عزیزم، روز تو هم مبارک.......... اولین سالیه که روز پدر رو باید بهت تبریک گفت.... الهی تا 120 سال دیگه هر سال شازده کوچولو بیاد و کادوتو بده و بگه "بابا، روزت مبارک!!"

راستی پاپاروتی اسم یه کافی شاپ بین المللیه که عمده شهرتش به خاطر این نوناست.... اسم دیگه این نون "نان مکزیکی نسکافه ای" هست (Mexican Coffee Bun)

 امیدوارم درست کنید و لذت ببرید! 

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:٢٤ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۳/٢/٢٢
دسته بندی: نان و شیرینی
    پيام هاي ديگران()