ترلان کافه


+ مینی ساندویچ فرپز

سلام دوستان عزیزم... خوبید؟ خوش میگذره؟

یادتونه چند وقت پیش اینا رو درست کردم؟! من از این جور غذاها خیلی خوشم میاد. هم شیکه، هم خوردنش راحته، هم خوشمزه س! اگه هم زیاد درست کرده باشید دیگه دستتون راه میفته و درست کردنش وقت زیادی ازتون نمی گیره. برای پیک نیک و مدرسه و توی راه و همه جا هم مناسبه!

حالا با هم بریم یه مدل دیگه از این دست غذاها یاد بگیریم!

 


مواد لازم برای خمیر:

آرد سفید ............................. 3 لیوان

خمیر مایه فوری .................... دو و نیم ق چ

آب ولرم ............................... یک چهارم لیوان

شکر ................................... 2 ق غ

تخم مرغ .............................. 1 عدد

نمک .................................... 1 ق چ

شیر ولرم .............................. 1 لیوان

کره آب شده .......................... 3-4 ق غ

 

مواد لازم برای مایه میانی:

مرغ ..................................... یک عدد (1 کیلو)

پیاز ....................................... 2 عدد (یکی برای پخت مرغ و یکی برای تفت دادن)

سیر ....................................... 1-2 حبه

هویج ..................................... 2 عدد

جعفری خرد شده .................... 1 دسته کوچیک

پنیر لیوانی ............................... 3-4 ق غ

سماق .................................... 2 ق غ سرپر

فلفل سبز ................................ به اندازه دلخواه

نمک و فلفل ............................. به میزان لازم

  

طرز تهیه:

برای درست کردن خمیر، آب، شیر، تخم مرغ، 1 لیوان آرد، کره، شکر و نمک رو با هم مخلوط کنید و با قاشق هم بزنید.

لیوان دوم آرد رو هم اضافه کنید. سطح کار رو آردپاشی کنید و مایه رو از توی کاسه در بیارید و با اضافه کردن آخرین لیوان آرد به کارتون ادامه بدید و حدود 7-8 دقیقه خمیر رو ورز بدید. این خمیر چسبنده س. با احتیاط باهاش کار کنید. هر سری دستتون رو فرو کنید توی ظرف آرد و خمیر رو ورز بدید. هر وقت تونستید خمیر رو به شکل توپ دربیارید دیگه نیازی به ورز دادن نداره. (ممکنه مجبور شید یه کمی بیشتر آرد استفاده کنید)

کاسه بزرگی رو چرب کنید و خمیر رو بذارید توش.

بذارید استراحت کنه و حجمش 2 برابر بشه.

توی این فاصله مایه میانی دلخواه رو آماده کنید. من از مایه مرغی استفاده کردم.

مرغ رو بذارید با 2 تا هویج و یه عدد پیاز و 1-2 حبه سیر و مقدار کمی آب و ادویه دلخواه بپزه. وقتی پخت استخوانها رو جدا کنید و گوشت مرغ رو ریش ریش کنید. هویج ها رو هم رنده کنید.

1 عدد پیاز رو ریز خرد کنید و توی کمی روغن تفت بدید. مرغ ریش ریش شده رو به همراه هویج رنده شده به پیاز اضافه کنید و هم بزنید. حدود 2 ق غ سماق اضافه کنید. (نمک و فلفل و فلفل سبز رو مطابق سلیقه توی این مرحله اضافه کنید)

از روی حرارت بردارید و جعفری رو به مایه اضافه کنید. آخر سر هم 2-3 ق غ پنیر لیوانی به مایه اضافه کنید و هم بزنید.

سطح کار رو آرد بپاشید و خمیر رو به آرومی روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل ضخیمی باز کنید و با چاقو یا پیتزا کاتر اون رو به 16 قسمت مساوی ببرید.

از مایه یه مقدار روی هر تیکه خمیر بذارید و با دست اطراف خمیر رو روی هم بیارید تا به شکل یه ساندویچ کوچولو بشه.

کف سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید و ساندویچ ها رو دونه دونه توی سینی فر بچینید طوری که درز ساندویچ بیفته زیر. (این کار رو با حوصله انجام بدید تا همه ساندویچ ها یه اندازه بشه نه مث مال من که یکی چاق بود یکی لاغر، یکی بلند بود یکی کوتاه!!!! و فکر می کنم علتش رو هم بدونید که چرا اینجوری شد!!!! چشمک)

وقتی کار پیچیدن ساندویچ ها تموم شد روی اونها رو بپوشونید و به مدت یه ربع الی نیم ساعت استراحت بدید.

فر رو روشن کنید و دمای اون رو روی 180 درجه تنظیم کنید.

یک عدد زرده تخم مرغ رو با 1 ق غ شیر مخلوط کنید و با برس روی ساندویچ ها بمالید و کمی کنجد یا سیاه دونه بپاشید روش.

ساندویچ ها رو به مدت تقریباً 20 دقیقه توی فری که کاملاً داغ شده بپزید. اگه خوب پخته بود و زیرشون کاملاً طلایی شده بود ولی روشون هنوز سفید بود، 4-5 دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی بشه.

اینم از وسط ساندویچ!

طبیعیه که هم برای خمیرش می تونید از رسیپی های دیگه استفاده کنید هم برای مایه میانی. به هر حال این پست بهانه ای بود برای آموزش یه خمیر جدید و خوشمزه!

بسیار خوشمزه س... خمیرش عااااااااااااالیه! یکم دردسر داره ولی واقعاً خوشمزه و لطیفه! من فقط یکی خوردم و وسط شام بلند شدم رفتم آشپزخونه و وقتی برگشتم دیدم اثری از بقیه نیس!!! تعجبمنتظر

نوش جان! قلب

 

منبع خمیر: برنامه صحبه طیبه (صمون رول)

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:٢٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۳/۳/٥
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()