ترلان کافه


+ ساندویچ سرخ شده پنیر با پوشش سبزی های معطر

با سلام به همه شما دوستان با محبتم

انشالله که عباداتتون مورد قبول حق واقع شده باشه قلب

این غذایی که الان میخوام آموزش بدم فوق العاده برای افطار مناسبه. خیلی هم امکان تنوع توش هست... ضمناَ برای اون دسته از دوستانی که غذای بدون فر می خواستن هم گزینه بسیار مناسبیه!


مواد لازم:

آرد سفید ........................................ نیم کیلو

خمیر مایه فوری ............................... 1 ق غ

شکر .............................................. 2 ق غ

شیر خشک ..................................... 4 ق غ

روغن مایع ....................................... 3 ق غ

آب ولرم ........................................... حدود یک و نیم لیوان

نمک ............................................... 1 ق م

 

پنیر سفید ....................................... 150 گرم

پنیر چدار رنده شده ........................... 150 گرم

 

زعتر و یا شوید خشک یا هر سبزی معطر دیگر برای اطراف ساندویچ ها

 

طرز تهیه:

همه مواد لازم برای خمیر رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید (آرد، خمیر مایه، شکر، شیر خشک، روغن، آب و نمک)

آب رو کم کم اضافه کنید... هر وقت دیدید خمیر داره شکل می گیره و به دست نمی چسبه دیگه آب نریزید. من خودم یک و نیم لیوان آب استفاده کردم.

خمیر رو به مدت 10-15 دقیقه ورز بدید.

کاسه بزرگی رو چرب کنید و خمیر رو بذارید توی کاسه و روش رو با سلفون بپوشونید و بذارید ور بیاد.

توی کاسه دیگه ای هر دو مدل پنیر رو با هم مخلوط کنید.

توی بشقاب گودی هم یه مقدار سبزی معطر مث زعتر یا شوید خشک بریزید و بذارید کنار.

 

وقتی خمیر ور اومد از خمیر به اندازه یه گردو جدا کنید و لاش یه مقدار پنیر بذارید...

... و اطرافش رو محکم ببندید.

حالا این ساندویچ رو توی دستتون فرم بدید تا یه مقدار کشیده تر بشه.

یه مقدار روغن توی تابه بریزید تا گرم بشه و بعد ساندویچ ها رو توی روغن شناور سرخ کنید. (فقط قبل از سرخ کردن، درز ساندویچ رو محکم کنید تا توی روغن باز نشه)

به محض این که طلایی شد از توی روغن در بیارید و توی ظرف سبزی معطر بغلطونید. اضافات سبزی رو با دست پاک کنید. (سبزی فقط برای معطر کردنش هست... زیادیش  ساندویچ رو تلخ می کنه)

بعد هم بلافاصله بذارید روی دستمال آشپزخونه تا روغن اضافیش گرفته بشه.

این ساندویچ بر خلاف انتظار خیلی چرب نمیشه.

با این مقدار مواد حدود 24 تا ساندویچ درست میشه.

من چند تا از ساندویچ ها رو با مایه مرغ و هویج رنده شده و پنیر لیوانی پر کردم...

 و برای این که از ساندویچ های پنیر تشخیص داده بهش توی شوید خشک فرو کردم.

اعضای خونواده هر دو مدل رو دوس داشتند ولی نوع مرغیش رو بیشتر پسندیدن!

 

با این خمیر می تونید انواع پیراشکی ها رو درست کنید و توی روغن سرخ کنید. من چندین بار همین کار رو کردم و هر دفعه هم مورد استقبال قرار گرفت!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:٠٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۳/٤/۳٠
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()