ترلان کافه


+ پاکورای سیب و سبزیجات

سلام به همه شما دوستان نازنینم قلب

انشالله که تعطیلات عید فطر بهتون خوش گذشته باشه... برای من که خیلی خوب بود... جاتون خالی، رفتم شیراز! البته هوا گرم بود ولی در کل خیلی خوب بود و خیلی خوش گذشت!

ماه رمضون امسال یه مدل پاکورای جدید از تلویزیون دبی یاد گرفتم که خیلی برام جالب بود، چون توش سیب سبز داشت!! شک داشتم خوشمزه میشه یا نه ولی وقتی درستش کردم رفت تو لیست غذاهای همیشگیم! به شما هم توصیه می کنم درست کنید، پشیمون نمیشید! چشمک


مواد لازم:

کلم برگ خرد شده ................................ 1 لیوان

هویج رنده شده .................................... 1 لیوان

سیب زمینی آب پز رنده شده .................. 1 لیوان

سیب سبز رنده شده ............................. 1 لیوان

پیاز رنده شده ....................................... 1 عدد (درشت)

سیر رنده ............................................. 1 - 2 حبه

فلفل سبز تند خرد شده .......................... 1 – 2 عدد (هر چقدر که بتونید تندیش رو تحمل کنید)

گشنیز خرد شده ................................... نصف لیوان

تخم مرغ .............................................. 1 عدد

نمک .................................................... 1 ق غ سرخالی

زردچوبه ................................................. نصف ق غ

پودر کاری .............................................. 1 ق غ

آرد نخودچی ........................................... 1 لیوان

بکینگ پودر ............................................. نصف ق م

توجه: سبزیجات رو درشت رنده کنید. سیب زمینی رو هم نذارید له بشه، در حدی که نیم پز بشه کافیه. پیاز و کلم رو می تونید به جای رنده کردن، ریز خرد کنید. ضمناَ سیب سبز رو هم با پوستش رنده کنید. (برای رنده کردن سبزیجات از غذاساز استفاده نکنید)

طرز تهیه:

همه مواد رو با هم خوب مخلوط کنید. تخم مرغ و بکینگ پودر رو درست قبل از سرخ کردن اضافه کنید. یعنی اگه قراره همون موقع که مایه پاکورا رو آماده کردید سرخش هم بکنید، تخم مرغ و بکینگ پودر رو اضافه کنید ولی اگه میخواهید زودتر درست کنید و بعد سرخ کنید، تخم مرغ و بکینگ پودر رو با بقیه مواد مخلوط نکنید. بذارید همون موقع که خواستید سرخ کنید به مواد اضافه کنید.

یه مقدار روغن بذارید توی ماهیتابه داغ بشه. (اندازه روغن باید اونقدری باشه که پاکوراها به راحتی توش سرخ بشن... یعنی نه اونقدر کم باشه که یه سمت پاکورا توی روغن باشه یه سمت دیگه بیرون از روغن و نه اونقدر زیاد باشه که پاکوراها شناور باشن)

از مایه پاکورا به اندازه گردو بردارید و توی دست بهش شکل بدید و یه کم فشارش بدید تا ضخامتش کم بشه و بعد توی روغن داغ سرخ کنید. یه طرفش که برشته شد برگردونید تا اون سمتش هم برشته و طلایی بشه.

بعد از توی روغن در بیارید و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش بره.

توجه: چون توی مایه پاکورا تخم مرغ داره، دو سه سری که سرخ کردید روغن کف می کنه. بنابراین اگه قراره زیاد درست کنید مجبور خواهید شد روغن رو عوض کنید.

آماده س! به همین سادگی!!

با هات سس خیلی می چسبه.

مزه سیب محسوس نیس ولی یه طعم خیلی ملایم ترش به پاکورا میده که خیلی خوشمزه ش می کنه.

با این مقدار مواد یه بشقاب بزرگ پاکورا خواهید داشت.

قبلاَ یه مدل دیگه پاکورا رو آموزش داده بودم... این مدل با اون یکی فرق می کنه ولی هر دوشون خوشمزه هستن!

نوش جان! قلب

منبع: برنامه اسماء فی سماء

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٠٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۳/٥/۱۳
    پيام هاي ديگران()