ترلان کافه


+ پنیر سوخاری

سلام به همه شما دوستان گلم

ببینم نظرتون راجع به یه پیش غذای خوشمزه و عااااااااااالی چیه؟؟

پنیر سوخاری با سس گوجه فرنگی خونگی! زیتون سبز هم کنارش! چه شود؟!؟؟!؟! خیال باطل


مواد لازم:

پنیر موزارلا (همون پنیر پیتزاس)

تخم مرغ

آرد

پودر سوخاری

پودر سیر

اورگانو

نمک و فلفل

 

اندازه ندادم چون این رسیپی اندازه گیری دقیق نمی خواد.

طرز تهیه:

این پنیر موزارلای درسته هست که مخصوص همین رسیپی خریدمش.

پنیر رو به اندازه های دلخواه برش بزنید.

3 تا کاسه دم دستتون بذارید. توی یکیش آرد بریزید، توی یکی دیگه تخم مرغ زده شده و توی آخری پودر سوخاری. البته برای مزه دار کردنشون هم یه کم پودر سیر و اورگانو و نمک و فلفل اضافه کنید.

برش های پنیر رو اول توی آرد بعد توی تخم مرغ و آخر سر توی پودر سوخاری فرو کنید. این کار رو یه بار دیگه هم انجام بدید تا دور و بر پنیر کاملاً پوشونده بشه و پنیر موقع پخت نزنه بیرون.

پنیرهای کاور شده رو بذارید توی فریزر نیم ساعت بمونن.

مقداری روغن رو توی یه قابلمه کوچیک بریزید و بذارید داغ بشه. (اندازه روغن باید شناور باشه)

بعد پنیرها رو به آرومی توی روغن سرخ کنید. همین که کاور طلایی بشه کافیه. زیاد توی روغن نگه ندارید چون پنیر آب میشه و یه راهی واسه خودش پیدا می کنه که بیاد بیرون و بریزه توی روغن و بسوزه!

وقتی سرخ شد از توی روغن دربیارید و بذارید توی صافی تا روغن اضافیش بره.

این از پنیر سوخاری!

البته برای لذت بیشتر از این غذای خوشمزه می تونید اون رو در کنار سس گوجه فرنگی خونگی سرو کنید.

برای تهیه سس گوجه فرنگی هم 2-3 تا پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدید. بعد 2-3 حبه سیر رو رنده کنید و بهش اضافه کنید. وقتی عطر سیر بلند شد 2-3 تا گوجه فرنگی رو هم پوست بگیرید، خرد کنید و به سیر و پیاز اضافه کنید و بذارید به آرومی بجوشه و نرم شه. برای خوش عطرتر شدنش هم می تونید خیلی کم فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کنید. آخر سر هم 1 ق غ رب گوجه و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و کمی که جوشید از روی حرارت بردارید.

حالا پنیرهای سوخاری رو دونه دونه بزنید توی سس و نوش جان کنید!!!!!

خیلی خوشمزه س....

البته ناگفته نمونه که باید داغ داغ خورده بشه و وقتی سرد شد از دهن میفته!

بخورید و لذت ببرید!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:٠٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۳/٦/۳
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()