ترلان کافه


+ پنکیک (Pancake)

سلام دوستان عزیزم

همونطور که میدونید پنکیک یا همون کیک تابه ای توی دنیا به خصوص آمریکا و اروپا خیلی رایجه و به عنوان صبحانه میخورن. طرز تهیه ش بسیااااااااااار راحته و اگه همزمان از بیش از یک تابه برای درست کردنش استفاده بشه دیگه واقعاً زمان خاصی هم برای پخت نمی بره!


مواد لازم برای 7-8 تا پنکیک:

آرد سفید ....................................... دو و نیم پیمانه

شکر ............................................. 1 ق غ

کره آب شده ................................... 4 ق غ

شیر ............................................... 2 لیوان

بکینگ پودر ..................................... 2 ق م

تخم مرغ درشت .............................. 2 عدد

نمک .............................................. نصف ق چ

طرز تهیه:

همه مواد رو بریزید توی یه کاسه...

...و خوب با همزن دستی هم بزنید تا مایه یک دست بشه.

تابه صاف و نچسبی رو روی حرارت بذارید و با برس کمی چرب کنید.

با ملاقه مقداری از مایه پنکیک رو روی تابه بریزید و بلافاصله با پشت ملاقه سطح پنکیک رو صاف کنید. (ضخامت پنکیک نه باید خیلی کم و نازک باشه و نه اونقدر زیاد که توش نپزه.)

کمی بعد یه سری حباب روی سطح پنکیک ایجاد میشه و اطراف پنکیک هم طلایی میشه. این یعنی این که خودش رو گرفته و وقتشه که برگردونید تا اون طرفش هم طلایی بشه.

معمولاً هر سمت پنکیک حدود 2-3 دقیقه طول می کشه. وقتی خواستید برگردونید مجدداً کف ماهیتابه رو چرب کنید.

پنکیک ها رو یکی یکی آماده کنید و روی هم بچینید.

پنکیک به خودی خود مزه خاصی نداره یعنی طبق این رسیپی اونقدر شیرین نیس که بشه خالی خالی خورد. برای همین باید با یک یا چند چیز دیگه همراه بشه تا مزه دار بشه. مثلاً خاکه قند یا میوه یا خیلی چیزای دیگه.

کلاً برای سرو پنکیک دستتون بازه و میتونید هر جور که دلتون خواست تزیین کنید! مثلاً با خامه یا سس شکلات یا عسل یا شربت ماپل سیراپ (به صورت آماده تو فروشگاه ها هست) و انواع میوه مث توت فرنگی و موز و کیوی و بلوبری و رزبری و ...!

من با کمی عسل و خامه و موز سرو کردم.

بافت این پنکیک نرمه و مزه ش هم در کنار عسل و خامه خوبه... امیدوارم اون دسته از دوستان عزیزی که درخواست پنکیک کرده بودن رضایتشون فراهم شده باشه.

نوش جان! قلب

 

منبع: برنامه Kitchen Boss با کمی تغییر

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٢:٤٠ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۳/٦/۱۸
دسته بندی: نان و کیک
    پيام هاي ديگران()