ترلان کافه


+ پیتزای پستو (Pesto Pizza)

سلام به همه شما دوستان نازنینم

خیلی ها عادت دارن پیتزا رو پرملاط درست کنن ولی من خودم دوس دارم پیتزام هر چه سبکتر باشه. برای همین پیتزای پستو رو خیلی دوس دارم. یه مقدار سس پستو رو روی نون پیتزا می مالم و خیلی کم پنیر و گوجه و قارچ میریزم روش و میذارم تو فر! شما هم اگه از پیتزای سنگین همیشگی خسته شدید و میخواهید یه پیتزای جدید و سبک رو تجربه کنید دست به کار درست کردن این پیتزا بشید! مهمترین کار برای این پیتزا درست کردن سس پستو هست که در ادامه با هم انجام میدیم!


مواد لازم برای سس پستو:

ریحان تازه ............................................ 2 دسته

سیر ................................................... 6-7 حبه

پنیر پارمزان .......................................... 50 گرم

مغز دلخواه (صنوبر یا گردو یا بادام) ............ حدود یک سوم لیوان

روغن زیتون .......................................... به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه ................................. به میزان لازم

و خمیر پیتزا... پنیر پیتزا... گوجه و اگه دوس داشتید کمی قارچ!

 

طرز تهیه:

اولاً مقادیری که گفتم میتونه متغیر باشه. کلاً مواد تشکیل دهنده سس پستو همینا هستن. حالا بسته به ذائقه یا موجودی تون می تونید یه مقدار کم و زیادش کنید. مثلاً من برای روغن زیتون اندازه ندادم. خودم چشمی کار می کنم. اونقدری روغن می ریزم که یه سس روان درست بشه.

به صورت سنتی هم از صنوبر استفاده میشه ولی اگه در دسترستون نبود میتونید به جاش از گردو یا بادوم استفاده کنید.

همه مواد رو بریزید توی غذاساز ... اگه میخواهید مغز کاملاً له بشه اول اون رو توی غذاساز خرد کنید و بعد بقیه مواد رو اضافه کنید وگرنه همه رو با هم بریزید و میکس کنید (این نکته رو از شف طیبه یاد گرفتم)

کم کم میکس کنید و هر چند وقت یه بار یه مقدار روغن زیتون بریزید توی غذاساز تا مواد بهتر بچرخن و له بشن.

من چون غذاسازم کوچیکه توی دو مرحله ریحون و سیر و پنیر پارمزان رو اضافه کردم.

ضمناَ چون خود پنیر پارمزان شوره در ریختن نمک احتیاط کنید!

این مقدار مواد یه کاسه پر سس میده. هر چقدرش رو که خواستید همون موقع مصرف کنید و بقیه ش رو بریزید توی ظرف دردار و بذارید توی فریزر. بهتر هم هست توی ظرف های کوچیک نگهداری کنید و موقع مصرف کل ظرف رو بذارید بیرون تا یخش باز شه و استفاده کنید. چون اگه همه رو یه جا بریزید و بعد که یخ زد بذارید یخش باز بشه ممکنه همش رو نخواهید توی یه وعده استفاده کنید و مجبور میشید بقیه ش رو بریزید دور و حیف و میل میشه (چون غذایی که یخش باز شد دیگه نمیشه توی فریزر گذاشت، البته این قانون در مورد گوشت و برنج و انواع غذاهای پخته شده س ولی من برای احتیاط در مورد همه چی رعایت می کنم) مگر این که بخواهید همه رو توی یه وعده مصرف کنید و چند تا پیتزای بزرگ درست کنید.

خوب این از سس و نحوه نگهداریش برای طولانی مدت!

و اما درست کردن پیتزای پستو!

از هر خمیری که دوس دارید استفاده کنید. من خودم معمولاً خمیری که توی پست پیتزا هاوایی آموزش دادم درست می کنم.

خمیر که ور اومد، اون رو باز کنید و به جای سس پیتزای همیشگی یه مقدار سس پستو بریزید روش و به آرومی و با پشت قاشق پخشش کنید روی سطح خمیر.

کمی پنیر پیتزا بپاشید روش. کمی پنیر کممبر یا بری یا چدار هم اگه دوس داشتید بچینید روی پیتزا. برای تنوع یه مقدار کم گوجه فرنگی (بدون پوست و آب) و حتی چند تا برش نازک قارچ هم روی پیتزا بچینید. در همین حد! شلوغش نکنید!

فر هم که از قبل داغ شده.... پیتزا رو بفرستید توی فر و وقتی پخت (معمولاً 15-20 دقیقه طول میکشه) در بیارید بیرون و برش بزنید و نوش جان کنید!

من خودم خیلی دوس دارم... یه تنوع جالب و خوشمزه ایه!

امیدوارم شما هم دوس داشته باشید.

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۸:٤۱ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۳/٦/٢٥
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()