ترلان کافه


+ فلافل دال عدس

سلام دوستان عزیزم

دال عدس (عدس قرمز) یکی از انواع حبوباته که بسیاااااااااااااار مقویه. متأسفانه نتونسته اون طور که باید راهشو به سفره خانواده های ایرانی باز کنه و از نظر ایرانی ها یه مقدار مهجور مونده. ولی با این فلافلی که الآن بهتون آموزش میدم مطمئنم بعد از این هر کدوم از شما یه شیشه از این دال عدس رو توی کابینت آشپزخونه تون خواهید داشت! به خصوص این که اگه بدونید چقدر پروتئین و آهن و فیبر توی همین دونه های قرمز رنگ کوچولو هست که هم برای تنظیم قند خون توصیه میشه و هم برای کاهش وزن.... به خصوص برای خانمها!


مواد لازم:

دال عدس ....................................... 2 لیوان

تخم مرغ ......................................... 1 عدد

جعفری ........................................... نصف دسته

گشنیز ............................................ نصف دسته

سیر ............................................... 5-6 حبه

پیاز ................................................ 1 عدد

بکینگ پودر ...................................... 1 ق چ

پودر زیره ......................................... 1 ق م

پودر تخم گشنیز ............................... 1 ق م

کنجد .............................................. 2-3 ق غ

پودر فلفل قرمز .................................. به اندازه دلخواه

نمک و فلفل سیاه .............................. به اندازه دلخواه

 

طرز تهیه:

این دال عدسه ...

دال عدس رو بذارید حداقل 2 ساعت خیس بخوره. (البته باز من یهو گرفتار شدم و مجبور شدم فرداش درست کنم و به این ترتیب نزدیک به 24 ساعت خیس خورد!!)

آبکش کنید و بذارید کاملاً آبش بره.

وقتی آبش رفت بریزید توی غذاساز تا له بشه.

 

پیاز و سیر رو هم جداگونه یا همراه دال عدس توی غذاساز چرخ کنید. 

(اگه دوس داشتید می تونید 1 عدد فلفل سبز تند رو هم همراه مواد بندازید توی غذاساز)

جعفری و گشنیز رو خیلی ریز خرد کنید.

حالا همه مواد رو با هم مخلوط کنید و چنگ بزنید.

خمیر فلافل آماده س!

مقداری روغن رو توی ماهیتابه بریزید تا داغ بشه. فلافل ها رو با دست یا با قالب مخصوص فلافل فرم بدید و توی روغن داغ شناور سرخ کنید.

وقتی یه طرفشون برشته و طلایی شد برگردونید تا اون روی فلافل هم طلایی بشه.

فلافل ها رو پس از سرخ شدن توی آبکش فلزی بریزید تا روغن اضافیش بره.

این فلافل هم مث همه فلافل های دیگه که آموزش دادم بسیار خوشمزه س و اصلاً مشخص نیس که توش از دال عدس استفاده شده.

فلافل رو با نون لبنانی و سس ارده نوش جان کنید! (طرز تهیه سس ارده رو توی این پست توضیح دادم)

این هم بافت فلافل از نزدیکه! دورش یه مقدار برشته و کرانچی بود و توش نرم!

دقیق نمی تونم بگم این مقدار مواد چند تا فلافل شد. چون همینطور که سرخ می کردم اعضای خانواده یکی یکی می اومدن و بر می داشتن! حتی خواهرم که از همه غذاها ایراد می گیره چندتا از فلافل ها رو کش رفت!! ولی در کل (با احتساب حدودی فلافل های دزدی!!) فکر کنم تقریباً 40-50 تا شد!

امیدوارم درست کنید و در کنار خانواده از خوردن یه غذای عربی خوشمزه لذت ببرید!

نوش جان! قلب

 

منبع: فروحه الامارات

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۱٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۳/۸/٢٦
    پيام هاي ديگران()