ترلان کافه


+ تارتلت چیزکیک (Cheesecake Tartlet)

سلام دوستان گلم

این هم یک شیرینی بسیار خوشمزه که ترکیبی از تارت و چیزکیک هست!!

برای تهیه تارت معمولاَ خمیر تارت رو که درست کردیم بعد توش رو با کرم پر می کنیم و روی کرم رو هم با میوه می پوشونیم. ولی اینجا به جای کرم مایه چیزکیک استفاده میشه که یه طعم جدید و بسیار شکیل خواهد داشت! در واقع چیزکیکی هست که پایه ش به جای کیک یا لایه بیسکویتی، نون تارته!

راستی یه توضیح هم راجع به "تارت" و "تارتلت" بدم و اون این که تارتلت همون تارته ولی در سایز کوچیک! یعنی اگه خمیر رو توی یه قالب بزرگ باز کنیم و بپزیم میشه تارت و اگه توی قالبهای کوچیک بپزیم میشه تارتلت! همین! لبخند


مواد لازم برای نان تارتلت:

آرد سفید ........................................ 125 گرم

کره ................................................ 90 گرم

خاکه قند ......................................... 2 ق غ

آب سرد .......................................... 2-3 ق غ

مواد لازم برای مایه چیزکیک:

پنیر فیلادلفیا ................................... 300 گرم

شکر .............................................. یک چهارم لیوان

وانیل .............................................. نصف ق چ

خامه .............................................. نصف لیوان

پودر ژلاتین ....................................... 1 ق غ سرپر

آب خیلی سرد .................................. یک چهارم لیوان

(پنیر فیلادلفیا نوعی پنیر خامه ایه. اگه نداشتید از هر نوع پنیر خامه ای می تونید استفاده کنید ولی فیلادلفیا خیلی بهتره)

طرز تهیه:

اول از همه نون های تارتلت رو درست کنید. برای این کار کره رو به قطعات کوچیک برش بزنید و در حالیکه هنوز سرده با آرد و خاکه قند مخلوط کنید. آخر سر هم آب رو اضافه کنید. به هیچ وجه ورز ندید. طرز تهیه خمیر تارت رو توی پست "تارتلت بری تابستونی" کامل توضیح دادم. توی پست "تارت میوه" هم نکات مهمی رو در مورد شیوه درست کردن خمیر تارت گفتم.

خلاصه نون های تارتلت رو طبق اونچه که قبلاَ بهتون آموزش دادم بپزید و وقتی سرد شد از توی قالب در بیارید و بذارید کنار.

حالا نوبت درست کردن مایه چیزکیکه.

پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید و کمی صبر کنید تا به حالت اسفنجی در بیاد. بعد برای مدت کوتاهی توی مایکروویو یا روی بخار آب جوش بذارید تا شفاف بشه.

پنیر خامه ای رو به همراه شکر با همزن (برای راحتی کار برقی!) بزنید.

 

بعد خامه رو اضافه کنید...

... و همچنان به هم زدن ادامه بدید.

 

نهایتاَ مخلوط ژلاتین رو به مایه پنیر اضافه کنید و هم بزنید.

 

از مایه چیزکیک با قیف یا با قاشق توی نون های تارتلت بریزید و اگه دوس داشتید روش رو با انواع میوه های دلخواه تزیین کنید و بعد برای چند ساعت بذارید توی یخچال.

من با بلوبری تزیین کردم ولی با توت فرنگی، کمپوت گیلاس، برش های کیوی و خیلی چیزای دیگه هم جالب میشه.

با این مقدار مواد حدود 12 تا تارتلت خواهید داشت.

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

نوش جان! قلب

ضمناَ سال نوی میلادی هم داره می رسه. همین جا برای همتون سالی سرشار از سلامتی و برکت آرزو می کنم و دعا می کنم سال 2015 سال برقراری صلح جهانی و آرامش مردم دنیا باشه.

انشالله تو سال جدید با دست پر و یه عالمه رسیپی های خوشمزه بر می گردم! چشمک

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۳٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۳/۱٠/۸
دسته بندی: شیرینی و دسر
    پيام هاي ديگران()