ترلان کافه


+ کیک چای

با سلام به همه شما دوستان مهربون

چای بعد از ظهر حتماَ باید با یک شیرینی یا کیک همراه بشه وگرنه خوردنش لطف چندانی نداره! به همین منظور این کیک خوشمزه رو آموزش میدم تا درست کنید و در کنار اعضای خانواده از خوردن یه چای عصرونه لذت ببرید!!

به این کیک، کیک عصرونه هم می گن و همین طور کیک دو رنگ!


مواد لازم:

آرد سفید ....................................... 3 لیوان

شکر دانه ریز ................................... 2 لیوان

تخم مرغ درشت .............................. 6 عدد

وانیل ............................................. 1 ق چ

بکینگ پودر ...................................... 2 ق م

شیر ............................................... 1 لیوان

روغن مایع ....................................... 1 لیوان

پودر کاکائو ........................................ 2 ق م

 

طرز تهیه:

فر رو روشن کنید و روی 180 درجه تنظیم کنید.

یک قالب به ابعاد تقریباً 30×20 سانت رو چرب کنید و کف اون رو کاغذ قنادی بندازید.

آرد و بکینگ رو با هم با مخلوط و الک کنید.

زرده و سفیده رو از هم جدا کنید. سفیده رو اون قدر بزنید تا از تخم مرغ زنی نریزه.

زرده، شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنید و این رو هم اونقدر هم بزنید تا کاملاً کشدار و کرم مانند بشه. (من خودم از یک و سه چهارم لیوان شکر استفاده کردم چون می خواستم کم شیرین تر بشه ولی توی رسیپی 2 لیوان اومده)

شیر و روغن رو به مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید.

آرد رو هم بهش اضافه کنید و خیلی کم هم بزنید. (ترجیحاً با لیسک، هر چند من خودم با همزن هم زدم ولی خیلی سریع این کار رو کردم و به مقدار کم!)

آخر سر هم سفیده رو اضافه کنید و مایه کیک رو هم بزنید تا همه چی با هم مخلوط بشه. البته موقع هم زدن خیلی مواظب باشید که هوای داخل مایه خارج نشه. برای همین خیلی خیلی بهتره که با لیسک هم بزنید.

حدود سه چهارم از مایه رو داخل قالب بریزید و بقیه مایه رو با پودر کاکائو مخلوط کنید. (پودر کاکائو رو حتماً الک کنید تا دونه هاش باز بشه و به هم نچسبه)

با احتیاط مخلوط رو هم بزنید تا همه مایه باقیمونده کاکائویی بشه.

حالا مایه کاکائویی رو هم به شکل نامنظم به مایه ساده اضافه کنید و با استفاده از خلال دندون یا چاقو خطوطی رو ترسیم کنید تا شکل جالبی به کیک بده. (چاقو رو تا ته فرو نکنید، بلکه فقط در سطح کار کنید)

به راحتی به شکل دلخواه و قشنگ تبدیل میشه!

قالب رو بذارید توی فر و به مدت تقریباً 45 الی 50 دقیقه بهش زمان بدید. اگه پس از این مدت خلال دندون رو وسط کیک فرو کردید و تمیز بیرون اومد یعنی پخته وگرنه بذارید 10 دقیقه دیگه هم بمونه. (کیک من یه مقدار گنبدی شده بود. برای جلوگیری از این مساله پیچیدن یه حوله خیس دور قالب وقتی کیک داره می پزه خیلی موثره)

وقتی کیک پخت بذارید کمی خنک شه و بعد از توی قالب دربیارید و کاغذ قنادی رو از زیرش جدا کنید و به شکل دلخواه برش بزنید.

کیک خوشمزه و آسونیه و برای چای عصرونه واقعاً می چسبه.

نوش جان! قلب

 

منبع: شیرینی پزی آراسته

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:٢٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۳/۱۱/۱٥
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()