ترلان کافه


+ ناگت سبزیجات (Veggie Nuggets)

سلام عزیزان

در این مدتی که نبودم یه چند روزی مشغول مهمانداری بودم! چند تا مهمون بسیااااااااااااار عزیز که از ایران اومده بودن و حسابی سرمون به تفریح و خوشی گرم بود!

حالا بعد از مدتها با یه غذاهی گیاهی خوشمزه برگشتم! لبخند

 


مواد لازم:

سیب زمینی آب پز رنده شده .................. حدود 3 عدد متوسط

هویج آب پز رنده شده ............................ 1 عدد کوچک

نخود فرنگی ........................................ 2 ق غ

ذرت پخته ............................................ 2 ق غ

فلفل سبز خرد شده .............................. بسته به ذائقه!

آرد ..................................................... 1 ق غ

گشنیز و جعفری خرد شده ..................... از هر کدام حدود 1 ق غ

زردچوبه .............................................. 1 ق م

پودر زیره .............................................. 1 ق م

نمک و فلفل ........................................ به میزان لازم

 

تخم مرغ ............................................. 2-3 عدد

پودر سوخاری ...................................... حدود 1 لیوان

 

این مقدار مواد برای حدوداَ 15 عدد ناگت هست.

طرز تهیه:

همه مواد بالا (به جز تخم مرغ و پودر سوخاری) رو با هم مخلوط کنید. بهتره نخود فرنگی و ذرت له نشن.

روی سینی جاداری، سلفون بکشید. از مخلوط به اندازه یه گردو بردارید و توی دستتون بهش فرم بدید. ضخامت ناگتها باید چیزی حدود 1 سانت باشه.

ناگتها رو توی سینی بچینید. (سلفون برای اینه که بعداً ناگتها رو به راحتی بتونید از توی سینی بردارید)

سینی رو بذارید حداقل نیم ساعت توی فریزر بمونه تا ناگتها یه کم سفت بشن.

تخم مرغ رو با 1 ق غ آب مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل و پودر سیر یا هر ادویه ای که دوس داشتید بزنید.

پودر سوخاری رو هم مزه دار کنید. من یه مقدار زردچوبه، پودر پیاز و اورگانو زدم.

حالا ناگتها رو با احتیاط از روی سلفون جدا کنید و اول توی تخم مرغ و بعد توی پودر سوخاری بزنید و مجدداً روی سلفون بچینید.

وقتی کارتون تموم شد دوباره بذارید توی فریزر.... از نیم ساعت کمتر نشه.

مقداری روغن توی ماهیتابه بریزید. اندازه روغن باید به قدری باشه که ناگتها به راحتی سرخ بشن.

ناگتها رو دونه دونه و با احتیاط توی روغن بندازید. بلافاصله هم با قاشق مقداری روغن داغ از توی ماهیتابه بریزید روی ناگتها.

یه طرفش که طلایی شد برگردونید و اجازه بدید سمت دیگه ش هم طلایی بشه. زمان زیادی لازم نداره چون عملاً همه چیش پخته س و فقط می خواهیم روی ناگتها طلایی بشه.

بعد از توی روغن دربیارید و روی دستمال آشپزخونه روغن اضافیش رو بگیرید.

یه کم زمانبره ولی بسیار خوشمزه س.

در ضمن همه مراحلش رو باید با احتیاط انجام بدید. چون مایه ناگت یه مقدار شل و نرمه و با بی دقتی ممکنه وا بره. البته با گذاشتنش توی فریزر تا حد زیادی این مشکل بر طرف میشه.

استفاده از کفگیرهای مسطح و دراز هم کمک زیادی می کنه.

خلاصه این هم یه غذای گیاهی خوشمزه که امیدوارم درست کنید و لذت ببرید!

نوش جان! قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:۳۳ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۳/۱٢/٦
دسته بندی: منوی جانبی
    پيام هاي ديگران()