ترلان کافه


+ رولت فندق و شکلات (Hazel Nut and Chocolate Roulade)

با سلام به همه شما خانوم های کدبانو!!

این هم یه رولت بسیاااااااااار لطیف و خوشمزه!

از اون کیکایی که توی دهن آب میشه! قلب


مواد لازم:

پودر فندق ............................................ 1 لیوان

آرد سفید ............................................. یک و نیم لیوان

جوش شیرین ........................................ 1 ق چ

بکینگ پودر ............................................ 1 ق م

نمک ..................................................... به اندازه نوک چاقو

تخم مرغ .............................................. 4 عدد (یا تخم مرغ درشت 3 عدد)

شکر .................................................... یک و یک چهارم لیوان

وانیل .................................................... 1 ق چ

روغن .................................................... نصف لیوان

پودر کاکائو ............................................. یک سوم لیوان

آب جوش ................................................ نصف لیوان

شیر ....................................................... نصف لیوان

خامه فرم گرفته و شکلات آب شده .............. به میزان دلخواه

× اندازه گیری های من همشون با همین لیوانای دسته دار معمولی بود! 

×× اگه پودر فندق آماده داشتید که هیچی! اگه نداشتید خود فندق رو چند تا چند تا (زیاد نه ها!!) بریزید توی آسیاب برقی و چند تا پالس بزنید تا فندق ها پودر بشن. زیاد دستگاه رو روشن نگه ندارید چون اون وقت پودر فندق به خمیر روغنی فندق تبدیل میشه! ضمناَ یه مقدار درشت پودر بشه که زیر دندون هم بیاد، بهتره!

 

طرز تهیه:

فر رو روشن کنید و درجه حرارت رو روی 170 تنظیم کنید.

کف قالب رولت رو با کاغذ قنادی بپوشونید. 

آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو توی کاسه ای با هم مخلوط کنید.

پودر کاکائو رو اول توی آبجوش حل کنید و بعد شیر رو بهش اضافه کنید.

حالا توی کاسه همزن، تخم مرغ ها و وانیل و شکر رو اونقدر هم بزنید تا کاملاَ پفکی بشه.

بعد روغن و کمی بعد هم شیر کاکائو رو به آرومی اضافه کنید و یه دور هم بزنید. (با سرعت کم)

آخر سر هم مواد خشک رو اضافه کنید و یه هم کوچولو بزنید.

مایه رو توی قالب بریزید ...

... و در فر به مدت تقریباَ 20 دقیقه بپزید. اگه تو این مدت نپخته بود و روی کیک چسبناک بود یه کم دیگه توی فر نگه دارید.

وقتی پخت، از توی فر در بیارید و با احتیاط کیک رو از توی قالب به روی حوله تمیزی منتقل کنید و پس از جدا کردن کاغذ کف کیک، اون رو با کمک حوله ای که زیرش هست رول کنید.

رولت رو به مدت حدوداَ 1 ساعت توی فریزر بذارید.

تو این فاصله کمی خامه قنادی رو با شکلات آب شده هم بزنید. میزان شکلات به سلیقه تون بستگی داره.

رولت رو از توی فریزر در بیارید و به آرومی حوله رو باز کنید و رولت رو هم بازش کنید.

به احتمال زیاد ترک خواهد خورد (چون فوق العاده لطیفه و میزان پودر فندق به آردش زیاده... برای همین به راحتی ترک می خوره) ولی مهم نیس چون قراره روش با خامه شکلاتی پوشونده بشه.

داخل رولت رو با خامه پر کنید.

مجدداَ رولت رو بپیچید و با احتیاط به ظرف سرو منتقل کنید. (همونطور که می بینید توی این مرحله خیلی بی ریخته!! نگران)

حالا روی رولت رو هم کمی خامه بمالید و با شکلات آب شده خطوطی روش بکشید. من چند تا هم شکوفه خامه ای زدم تا خوشگلتر بشه و آخر سر کمی هم فندق تست شده ریختم روش خوشگل شد! چشمک

قیافه این رولت با رولت های معمولی یه کم فرق می کنه و یه مقداری پهن و له میشه. اینو گفتم تا اگه یه وقتی دیدید برش هاتون مث رولت کیک اسفنجی گرد گرد در نمیاد فکر نکنید کارتون اشتباه بوده! این مدلش این جوریه!!

بعد از تزیین بذارید چند ساعتی توی یخچال بمونه و حسابی جا بیفته.

خیلی خیلی خوشمزه س. بی دردسر هم هست!

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید!

 

نوش جان!  قلب

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۱٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٤/٢/٢٩
دسته بندی: کیک و شیرینی
    پيام هاي ديگران()