ترلان کافه


+ کیک کرنبری و پرتقال (Cranberry and Orange Cake)

سلام دوستان عزیزم

چند روز پیش برادرم یه بسته کرنبری داد دستم و گفت با این یه چیزی درست کن!! نگاه کردم دیدم کرنبری خشکه. من تا اون موقع نخورده بودم و اصلاَ نمی دونستم چی هست!! قیافه ش خیلی شبیه کشمش بود... و وقتی که خوردم دیدم مزه ش هم خیلی به کشمش نزدیکه!

توی اینترنت گشتم و بین چند تا رسیپی این یکی رو انتخاب کردم... کیک خوشمزه ای شد! شما به راحتی می تونید به جای کرنبری، کشمش بریزید و تفاوت چندانی نخواهد کرد!!

ضمناَ عید نیمه شعبان هم بر همه شما عزیزان مبارک باشه! قلب


مواد لازم:

آرد سفید ...................................... 3 لیوان

دارچین ......................................... 1 ق م

بکینگ پودر .................................... 1 ق م

جوش شیرین ................................. نصف ق چ

نمک ............................................ به اندازه نوک چاقو

کره نرم شده ................................. 100 گرم

روغن مایع ..................................... نصف لیوان

شکر دانه ریز .................................. یک و نیم لیوان

رنده پوست یک عدد پرتقال

وانیل ........................................... 1 ق چ

تخم مرغ درشت ............................ 2 عدد

آب پرتقال تازه ................................ یک چهارم لیوان

شیر ............................................. سه چهارم لیوان

سرکه ........................................... یک ق م سرپر

کرنبری خشک (یا تازه) ..................... یک و نیم لیوان

 

طرز تهیه:

فر رو با درجه 180 روشن کنید.

قالب کیک رو چرب و آردپاشی کنید یا با کاغذ قنادی بپوشونید.

سرکه رو به شیر اضافه کنید و بذارید کنار تا تبدیل به "باتر میلک" بشه.

توی کاسه بزرگی شکر، روغن و کره رو به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید.

مواد خشک (دو و نیم لیوان آرد، دارچین، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک) رو هم جداگونه با هم مخلوط و الک کنید. (نصف لیوان آرد رو کنار بذارید)

به مخلوط شکر و روغن، رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید.

 

یکی یکی تخم مرغ ها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از دومین تخم مرغ، وانیل رو اضافه کنید.

تو این مرحله آب برتقال و باترمیلک رو به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن.

مخلوط آرد رو به مایه اضافه کنید و فقط در حدی که مخلوط بشن هم بزنید.

 

کرنبری ها رو توی اون نصف لیوان آردی که کنار گذاشته بودید بریزید و با قاشق هم بزنید تا آردی بشن و توی کیک ته نشین نشن.

حالا اونا رو هم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید.

مایه رو توی قالب بریزید.

قالب رو بذارید توی فر و به مدت 50 دقیقه (بسته به سایز قالب) بپزید. هر وقت خلال دندونی که وسط کیک فرو کردید تمیز بیرون اومد یعنی پخته وگرنه بذارید 5 – 10 دقیقه دیگه توی فر بمونه.

وقتی کیک پخت بذارید کمی سرد شه و بعد با احتیاط از توی قالب در بیارید و برگردونید.

می تونید روی کیک رو هر جور که دوس داشتید تزیین کنید.

من با گاناش شکلات سفید تزیین کردم...

همین طوریش هم خوشمزه س! البته قبول دارم که یه کم دنگ و فنگ داره!! سخت نیست هااااا!!! فقط یه مقدار مواد لازمش زیاده! برای همین مواد لازم رو از قبل آماده و اندازه گیری کنید و بذارید کنار دستتون تا کارتون خیلی راحت تر پیش بره و نتیجه بهتری بگیرید.

اگه دوس داشتید می تونید کمی هم توش گردو بریزید (البته طبق معمول همیشه، این پیشنهاد جناب آقای همسر خان هست!!! چون ایشون ارادت عجیبی به گردو دارن!!)

به هر حال توصیه می کنم درست کنید و در کنار خانواده از خوردن یه کیک خونگی خوشمزه لذت ببرید!

همین طور که گفتم می تونید به جای کرنبری، کشمش بریزید و هیچ اتفاقی نمیفته! همین کیک رو خواهید داشت!

این هم بسته کرنبری خشک که داشتم!

ایام به کام!

نوش جان! قلب

 

منبع (با کمی دخل و تصرف!)

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:٢٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٤/۳/۱٠
دسته بندی: کیک
    پيام هاي ديگران()