ترلان کافه


+ کبه قارچ خامه ای

با سلام به همه شما دوستان گلم و با آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون!

چند روز پیش توی یه برنامه عربی طرز تهیه این کبه رو دیدم و خیلی خوشم اومد! بعد که درست کردم دیدم واقعاً ارزش درست کردن و دوس داشتن داشت! خیلی خوشمزه س و یه طعم جدیدی داره!


مواد لازم برای خمیر کبه:

گوشت چرخکرده (بدون چربی) ............................... 300 گرم

بلغور گندم .......................................................... 300 گرم

پیاز .................................................................... 1 عدد

نمک و فلفل ......................................................... به میزان لازم

ادویه دلخواه شامل پودر زیره، دارچین، پاپریکا و لیمو عمانی

 

مواد لازم برای مایه میانی:

قارچ تازه ........................................................... 250 گرم

پیاز .................................................................. 1 عدد

کره .................................................................. 30 گرم

خامه ................................................................ 200 گرم

جعفری خرد شده ............................................... 2 ق غ

نمک و فلفل و آبلیموی تازه ................................... به میزان لازم

پنیر پیتزای رنده شده ............................................ 50 گرم

 

طرز تهیه:

این بلغور درشت گندمه...

بلغور رو بشورید و بذارید خیس بخوره. دقت داشته باشید که بلغور با خیس خوردن حجیم میشه و آب رو به خودش میگیره پس تقریباً مقدار آبی که برای خیس خوردن بلغور در نظر می گیرید باید حدود 1 بند انگشت (حتی یه مقدار بیشتر) روی بلغور رو بگیره.

بعد از یکی دو ساعت بلغور رو توی صافی بریزید تا آب اضافیش بره ...

و بعد به همراه پیاز چرخش کنید. (یا مث من از غذاساز استفاده کنید.)

گوشت رو هم بهتره مجدداً چرخ کنید و حسابی با بلغور مخلوط کنید.

باید یه خمیر صورتی و چسبناکی بشه. اگه دیدید خیلی خشکه به تدریج و با مقادیر کم، آب خیلی سرد به غذاساز اضافه کنید تا خمیر از حالت خشکی دربیاد.

نمک و ادویه رو بهش اضافه کنید و بذارید توی یخچال تا مایه میانی آماده بشه.

برای تهیه مایه میانی، کره رو روی حرارت بذارید. پیاز رو ریز خرد کنید و به کره اضافه کنید و کمی بهش نمک بزنید و مرتب هم بزنید تا تفت بخوره. بعد قارچ رو هم خورد کنید و به پیاز اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا مرتب هم بزنید تا آب قارچ کاملاً کشیده بشه.

خامه و بعد هم جعفری رو اضافه کنید و پس از کمی هم زدن، زیرش رو خاموش کنید.

وقتی یه مقدار سرد شد، پنیر پیتزا رو اضافه کنید و هم بزنید. آخر سر هم نمک و فلفل و کمی آبلیمو بریزید.

حالا نوبت پیچیدن کبه هاست! یه سفره پهن کنید. خمیر گوشتی و مایه میانی رو بذارید رو به روتون. یه کاسه آب خیلی سرد رو هم کنار دستتون بذارید. (موقع کار کردن باید مرتب کف دست رو با آب سرد مرطوب کنید تا پیچیدن کبه ها راحت تر بشه) یه سینی هم دم دستتون باشه که کبه ها رو پس از پیچیدن توی اون بچینید.

از خمیر کبه به اندازه یه گردوی درشت بردارید و به شیوه ای که قبلاً توضیح دادم توش رو خالی کنید.

بعد تا جایی که می تونید توش رو با مایه میانی پر کنید. هر چی دیواره کبه نازکتر و توش پرتر باشه بهتره!

سر کبه رو روی هم بیارید و توی دست بچرخونید تا به شکل کبه در بیاد.

همشون رو که پیچیدید یه مقدار روغن رو توی قابلمه کوچیکی داغ کنید و کبه ها رو توی روغن داغ شناور سرخ کنید.

من حدود 30 تا کبه درست کردم. آخر کاریا یه مقدار مایه میانی کم آوردم توی کبه ها رو با پنیر خامه ای پر کردم! البته شکلشون رو هم تغییر دادم تا قابل تشخیص باشه!

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید!

نوش جان! قلب

 

منبع: فتافیت (برنامه مطبخنا العربی) با کمی تغییر!

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱۱:٢۸ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٤/٤/۸
    پيام هاي ديگران()