ترلان کافه


+ شیرینی کندوی عسل با سس کارامل و دارچین

سلام دوستان عزیزم

نماز و روزه هاتون قبول باشه انشالله! قلب

قبلاً شما رو با شیرینی کندوی عسل آشنا کردم. این بار یه شیرینی مشابهه ولی با سس کارامل و دارچین! با چای خیلی می چسبه ... به خصوص یکی دو ساعت بعد از افطار و در حین تماشای مسابقات جهانی والیبال!! چشمک

 


مواد لازم برای خمیر:

شیر خشک ....................................... 3 ق غ

خمیر مایه فوری ................................. 1 ق غ سرصاف

آرد سفید .......................................... سه و نیم لیوان

کره نرم شده ..................................... نصف لیوان

تخم مرغ ........................................... 2 عدد

شکر ................................................ یک چهارم لیوان

نمک ................................................. نصف ق چ

آب ولرم ............................................. حدود 1 لیوان (بستگی به جنس آرد و سایز تخم مرغ ها داره)

 

مواد لازم برای سس کاراملی:

آب سیب .......................................... 2 لیوان

کره .................................................. نصف لیوان

خامه ................................................ 3 ق غ

شکر سفید ....................................... نصف لیوان

شکر قهوه ای ..................................... یک چهارم لیوان

نمک ................................................. نصف ق چ

دارچین ............................................. نصف ق چ

 

سایر مواد لازم:

شکر ............................................... یک و نیم لیوان

دارچین ............................................ 1 ق غ

کره آب شده ..................................... نصف لیوان

گردوی خرد شده ................................ 1 لیوان

 

طرز تهیه:

اول از همه باید خمیر رو درست کنید. (چون باید یه شب توی یخچال بمونه)

همه مواد رو با هم قاطی کنید و همزمان با ورز دادن آب ولرم رو هم به صورت تدریجی اضافه کنید. مقدار آب می تونه از یک لیوان کمتر یا بیشتر باشه. اونقدری آب اضافه کنید تا خمیرتون پس از 10 دقیقه ورز دادن به دست نچسبه!

کاسه بزرگی رو چرب کنید و خمیر رو بذارید توش و روش رو هم با سلفون بپوشونید و بذارید یه شب توی یخچال استراحت کنه.

برای درست کردن سس، آب سیب رو بذارید بجوشه تا غلیظ شه (نصف بشه)

(من از آب سیب حاضری استفاده کردم)

بعد بقیه مواد رو بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بذارید روی حرارت ملایم به مدت 8-10 دقیقه بمونه تا رنگش قهوه ای بشه. سس پس از سرد شدن سفت تر هم میشه. پس این نکته رو هم در نظر بگیرید و غلظتش رو روی حرارت تنظیم کنید.

بعد از سرد شدن به این غلظت می رسه:

کره آب شده رو توی یه کاسه و شکر قهوه ای و دارچین رو هم توی کاسه دیگه ای بریزید.

پس از استراحت خمیر، اون رو به قطعات کوچیک (به اندازه گردو) تقسیم کنید و به شکل توپ در بیارید. حالا این توپ ها رو اول توی کره آب شده و بعد توی مخلوط شکر و دارچین بغلتونید تا کاملاً آغشته بشن.

توپ های دارچینی رو یه ردیف توی قالب بچینید... (خیلی بهتره که از قالب نچسب استفاده بشه تا شیرینی راحت برگرده)

و روش هم سس بدید و کمی گردو بپاشید...

دوباره همین لایه رو تکرار کنید.

روی شیرینی رو با سلفون یا پارچه تمیزی بپوشونید و بذارید 1 ساعت توی آشپزخونه بمونه و ور بیاد.

فر رو روشن کنید و دمای اون رو روی 190 درجه تنظیم کنید.

شیرینی هاتون رو توی فر به مدت تقریباً 45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی بشن بپزید.

بعد از توی فر در بیارید و گرم گرم سرو کنید! (هر چند توی خونه سردش رو هم دوس داشتند!!!!!)

برای سرو، کافیه با چنگال تیکه هایی از شیرینی رو جدا کنید. هر گلوله به راحتی خودش جدا میشه!

 گلوله هایی که هر کدوم آغشته به مقدار زیادی سس کارامل و مقداری گردو هستن!!

همه اهل خونه بسیار استقبال کردن و از اون روز مرتب از من میخوان دوباره درست کنم!!!!

نوش جان! قلب

 

 منبع: مطبخ Goody's

نویسنده: ترلان ; ساعت ۱٠:٠٥ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٤/٤/٤
دسته بندی: شیرینی و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()