ترلان کافه


+ بسبوسه پرتقالی

سلام... نماز و روزه هاتون قبول!

قبلاَ یه مدل بسبوسه آموزش داده بودم که مدل ساده و اوریجینال بود. مدل پنیری رو هم آموزش دادم! حالا هم نوبت یه بسبوسه پرتقالی خیلی خوشمزه س!

این هم از اون گزینه هاییه که هم برای پذیرایی عصرونه خیلی مناسبه هم برای چای آخر شب... هم برای دور همی ها و هم برای .... افطار و بعد از افطار!!!


مواد لازم:

آرد سمولینا .................................... 1 لیوان

آرد سفید ....................................... 1 لیوان

آب پرتقال تازه .................................. 1 لیوان

پودر نارگیل ...................................... 1 لیوان

شکر ............................................... 1 لیوان

رنده پوست یک عدد پرتقال

روغن مایع ....................................... سه چهارم لیوان

تخم مرغ .......................................... 4 عدد

وانیل ............................................... 1 ق چ

بکینگ پودر ........................................ 1 ق م

 

مواد لازم برای شربت:

شکر ............................................... 1 لیوان

آب .................................................. 1 لیوان

هل ................................................. 3-4 عدد

چوب دارچین .................................... 1 عدد

پوست پرتقال .................................... 1 نوار 3-4 سانتی

 

طرز تهیه:

قبل از هر کار شربت رو آماده کنید چون باید سرد بشه.

همه مواد رو با هم بریزید توی قابلمه کوچیکی و به مدت تقریباً 15 دقیقه بذارید روی حرارت متوسط قل بزنه. بعد از روی حرارت بردارید و بذارید کنار تا خنک بشه. حالا برید سراغ درست کردن کیک.

فر رو روشن کنید و روی درجه 180 تنظیم کنید.

همه مواد رو بذارید توی کاسه بزرگی و با همزن برقی به مدت 3-4 دقیقه هم بزنید!

کف قالب رو چرب کنید و مواد رو بریزید توش و بذارید توی فر تا بپزه.

بسته به سایز قالبتون و ضخامت مایه کیک، زمان پخت کیک می تونه از 20 دقیقه باشه تا 45 دقیقه! هر وقت که دیدید اطراف کیک قهوه ای شده و وسطش هم یه مقدار طلایی شده از توی فر در بیارید. برای من که قالبم 39×23 سانته حدود نیم ساعت طول کشید.

بعد قالب رو از توی فر در بیارید و شربت رو بریزید روی کیک.

اول حدود 1 ساعت بذارید بیرون بمونه تا خنک شه و بعد بذارید توی یخچال تا کاملاً سرد بشه.

این کیک هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه، شیرینیش تنظیم میشه و خیلی راحت تر و خوشگل تر برش می خوره. پس به هیچ وجه در سرو این کیک عجله نکنید.

حتماً یک روز قبلش درست کنید تا از نتیجه کار راضی باشید.

می بینید که کیک بسیاااااااااااار ساده و بی دردسریه! جالبیش به اینه که پس از درست کردن کیک، شما فقط یه کاسه رو باید بشورید و یه تیغه همزن و وسایل اندازه گیری!! از این بهتر دیگه چی می خواهید!؟؟!؟!

موقع سرو، به شکل زیر (یا هر شکل دیگه ای که دوس دارید) برش بزنید. یعنی اول یه سری خطوط موازی با اضلاع بلند ظرف و بعد یه سری خطوط موازی دیگه که به صورت مورب و زاویه دار، خطوط قبلی رو قطع می کنن.

من روش رو با برش های نازک پرتقال تزیین کردم.

بسیار مورد استقبال قرار گرفت.......... امیدوارم شما هم درست کنید و دوس داشته باشید.

سمت یونان و قبرص هم یک کیک مشابه این درست می کنن و بهش می گن روانی!! (با کسر "ر") عربها هم بهش می گن بسبوسه! خلاصه شما به هر زبونی که دوس داشتید صداش کنید: عربی ... یونانی!! فرقی نمی کنه! ... مهم اینه که از طعمش خوشتون بیاد!

 

نوش جان! قلب

 

منبع

نویسنده: ترلان ; ساعت ٩:۳٠ ‎ق.ظ ; ۱۳٩٤/٤/۱۸
دسته بندی: شیرینی و غذاهای عربی
    پيام هاي ديگران()